Salar is de winnaar van Big Brother 2022 en mag € 69.815 op z'n rekening bijschrijven.
Volledig scherm
Salar is de winnaar van Big Brother 2022 en mag € 69.815 op z'n rekening bijschrijven. © Play4

Nederlandse zakenman Salar wint ‘Big Brother’: “Met dat geld ga ik eerst een paar dagen lekker feesten!”

Na Jill wint wederom een Nederlandse kandidaat ‘Big Brother’. De 27-jarige Salar uit het Noord-Hollandse dorp Assendelft mocht zich gisterenavond tot overwinnaar kronen, en mag met 69.815 euro naar huis. Daarmee haalt de zakenman het van de Nederlandse Grace (35), die zich tevreden moest stellen met de tweede plaats. De Vlaamse schlagerzanger Kristof (30) moest eerder op de avond het huis verlaten, en behaalt de bronzen plak.

 1. KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassende dragqueen-act op het Schlagerfestival
  Play
  Muziek

  KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassen­de drag­queen-act op het Schlager­fes­ti­val

  Het was gisteren weer tijd voor de polonaise. Het Schlagerfestival trapte zijn zestiende editie op gang met levenslied-toppers als Willy Sommers, Lisa Del Bo en Luc Steeno. De presentatie van het festival nam Kürt Rogiers opnieuw voor zijn rekening - al voor de zevende keer op rij. “De kans is groot dat ik, naast het aankondigen van de artiesten, weer op een verrassende wijze opduik”, verklapte hij onlangs in onze krant. En zo geschiedde: het Schlagerfestival bracht - letterlijk - de diva in Kürt naar boven. De presentator verraste het publiek toen hij in stiletto’s en glitterjurk, met opgemaakt gezicht en pruik op, op het podium flaneerde tussen Sally Monella en Star, twee professionele dragqueens. Daar zongen ze ‘This is My Life’ van Shirley Bassey.
 2. Willy Sommers wilde eigenlijk geen kinderen: “Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil te nemen”
  PREMIUM
  BV

  Willy Sommers wilde eigenlijk geen kinderen: “Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil te nemen”

  In ‘De Wonderjaren’ duikt Siska Schoeters in de wondere wereld van het opvoeden. Samen met bekende Vlamingen en experts zoekt ze antwoorden op de vele vragen die bij ouders leven. Ook Willy Sommers (70) kwam al aan bod. Als papa van drie kinderen - Annemie (41), Luna (20) en Luka (16) – heeft hij tonnen ervaring. Of niet? Want is de zanger, door zijn drukke agenda, wel een voldoende aanwezige papa? Hij vertelt openhartig over het vaderschap aan ‘Primo’. “Ik heb spijt dat ik er niet altijd ben geweest voor de kinderen.”