Nederlandse YouTuber Enzo Knol vist wapen op uit stadsgracht

Enzo Knol
Enzo Knol Enzo Knol
De Nederlandse Youtuber Enzo Knol (25) heeft een wapen opgevist uit een stadsgracht in Amersfoort. Zelf denkt Knol dat het om een oud exemplaar uit de Tweede Wereldoorlog gaat.

Knol en zijn vrienden visten met behulp van een magneet heel wat oud metaal op uit de grachten in Amersfoort maar er zat ook wel een heel verrassende vondst bij. “Holy shit, ik heb een geweer”, roept Knol plots uit in zijn filmpje.  “Wow, deze is wel oud”, klinkt het vervolgens terwijl hij het wapen bekijkt. Zelf denkt Knol dat het om een wapen uit de Tweede Wereldoorlog gaat, maar dat is niet officieel vastgesteld.

Uiteindelijk besluit Enzo om het wapen niet mee naar huis te nemen. “Dat komt omdat je zo’n wapen waarschijnlijk niet mee mag nemen, want het is een wapen. Maar dat je het hebt gevangen, is wel echt super sick.” Wat Knol er uiteindelijk wel mee gedaan heeft, is niet duidelijk.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.