Gunay Uslu, staatssecretaris Cultuur en Media, op het Binnenhof.
Volledig scherm
Gunay Uslu, staatssecretaris Cultuur en Media, op het Binnenhof. © ANP

Nederlandse staatssecretaris na gesprek met John de Mol: “Meer meldingen, ook over andere programma’s”

ShowbizzNaast meldingen van misstanden bij ‘The Voice’ zijn er bij omroepen ook over andere programma’s meldingen gedaan van grensoverschrijdend gedrag. Dat heeft de Nederlandse staatssecretaris Gunay Uslu (Cultuur en Media) gezegd na een gesprek met Talpa-baas John de Mol. Ze pleit voor een ‘gezamenlijke’ aanpak van seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag. 

5 reacties

 • Catherine Mistiaen

  1 jaar geleden
  Het is zoals Kaat Bollen zegt: "Het is heerlijk om een mooie vrouw te zijn." Vrouwen zijn graag mooi en maken zich mooi voor de spiegel, bewust. Niet voor mannen, maar voor zichzelf. Dit is het grote misverstand tussen mannen en vrouwen.
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Het zit overal - en niet alleen 'intimidatie of grensoverschrijdend gedrag'.Het grote probleem is dat de daders nooit bestraft worden - zoals de verkrachters van een minderjarige die van de rechter een opstel moesten schrijven hoe braaf ze eigenlijk zouden moeten zijn - zodat veel vrouwen nooit durven reageren of klacht indienen. De enige goede aanpak is een keiharde aanpak en zware straffen die ook uitgevoerd worden. Maar de slapjanussen en lafaards van Justitie doen gewoon niets. Ze zijn lui.
 • jurgen vergaelen

  1 jaar geleden
  Ze zeggen dat geld stinkt, maar bepaalde personen rieken het toch graag.
 • Ann De Boeck

  1 jaar geleden
  Het is een heel groot probleem (bij verschillende omroepen) en we moeten het samen aanpakken ."Iedereen wil er aan meewerken..." Voor de put werd opengelegd...wou ook menig man eraan 'meewerken', niet? Waar men door macht mensen kan maken of breken, met één woord of gebaar, zal dit altijd blijven gebeuren. Spijtig genoeg.
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Die MOL gaat er zonder kleerscheuren vanaf komen.