Lange Frans.
Volledig scherm
Lange Frans. © ANP Kippa

Nederlandse rapper Lange Frans van YouTube gegooid wegens verspreiden van complottheorieën

ShowbizzHet YouTube-account van de Nederlandse rapper Lange Frans is verwijderd ‘wegens herhaalde of ernstige schendingen van de communityrichtlijnen’. Op Twitter deelt de rapper een screenshot van de melding. Hij hint erop dat een recente uitzending van het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ te maken zou hebben met de verwijdering, maar YouTube ontkent dat.

1 reactie

 • Sobek Wessels

  3 maanden geleden
  Neen dit Komt niet door Arjen Lubach maar door de Onthoofding van de Franse leerkracht ..Frankrijk is namelijk van Plan deze Platformen aan te klagen wegens medeplichtigheid omdat ze Helpen met Haat verspreiding en aanzetten tot het plegen van aanslagen ! Hopelijk krijgt de Franse Staat gelijk en kunnen ze deze Plaformen weren van het Internet in Frankrijk en bijgevolg Heel de EU !! Nu gaan ze natuurlijk strenger Controleren op de Content ! Plots gaat het wel ?! 
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen