ANP
Volledig scherm
© ANP

Nederlandse rapper Ali B slachtoffer van gewapende overval: “Ze wilden iets, dat heb ik ze gegeven”

ShowbizzDe Nederlandse rapper Ali B (40) is gisteravond door meerdere mannen overvallen in zijn straat. De daders hadden het gemunt op het horloge van de rapper. “Ik heb het gegeven. Omdat ik denk: ja, hoe eerder je het geeft, hoe eerder je ervan af bent”, liet Ali B gisteren in een filmpje weten. De politie is momenteel op zoek naar twee daders.

0 reacties

 1. Voorverkoop voor Britse luik van Beyoncé-tour draait in de soep: “Ik word er kotsmisselijk van”
  Celebrities

  Voorver­koop voor Britse luik van Beyoncé-tour draait in de soep: “Ik word er kotsmisse­lijk van”

  ‘Queen Bey’ kondigde woensdag haar grote terugkeer aan naar de wereldpodia. Zo reist ze binnenkort de wereld rond met haar ‘Renaissance’-tour. En de Tickets voor het Britse luik van die tournee, gingen donderdag officieel in voorverkoop. Maar dat liep grondig mis. “De voorverkoop van Beyoncé is aan het crashen. Ik sta op het punt om te huilen”, schreef een fan op Twitter.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.