Eva Jinek
Volledig scherm
Eva Jinek © ANP Kippa

Nederlandse presentatrice onderuit gehaald omdat ze zwanger op tv komt: "Het zag er niet uit, zo onderuit gezakt en met haar opgezette benen"

TVDe Nederlandse presentatrice Eva Jinek (40) werd flink onderuit gehaald in een column van de krant de Limburger. Columnist Ruud Maas vond dat de zwangere presentatrice, die ondanks haar stevige buik haar werk bleef uitvoeren, al veel eerder van het scherm had moeten verdwijnen. Zijn column lokte stevige reacties uit.

12 reacties

 • Karel van Velzeke

  3 jaar geleden
  zwanger zijn is geen ziekte!!! doodnormaal,zolang die persoon zijn job kan uitvoeren is dit ok,zij krijgen trouwens niet meer verlof dan iemand anders,nie werken geen centen....laat die mensen gewoon gerust !!!
 • Erwin Werwaarts

  3 jaar geleden
  Een zwangere vrouw die haar werk goed doet , verdient meer respect , dan een vrouw die haar werk goed doet zonder dat ze zwanger is .
 • Alain Terrieur

  3 jaar geleden
  Ik zie Jinek bijna dagelijks tijdens het zappen, en dacht precies hetzelfde als de schrijver. Net de week daarna wes dat nieuwe programma er, en inderdaad, dat was een verademing. Jinek had misschien een maandje vroeger moeten stoppen.
 • danny buyse

  3 jaar geleden
  @Pedro, inderdaad een mooie en intelligente vrouw met sterke persoonlijkheid en ja dat botst soms!
 • Nick Mees

  3 jaar geleden
  Deze ‘dame’ zou beter op de korrel worden genomen voor haar pretentieuze, eenzijdige en steeds weer tendentieuze interviews. Zo links als de pest en o zo arrogant naar alle andersdenkenden dat het aanstootgevend is.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).