Ali B in ‘The Voice’.
Volledig scherm
Ali B in ‘The Voice’. © Brunopress

Nederlandse misdaadjournalist over ontslag Ali B. bij 'The Voice': "Dit gaat verder dan grensoverschrijdend gedrag, er zijn geruchten over verkrachting”

ShowbizzHet Openbaar Ministerie heeft een nieuwe aangifte ontvangen in de zaak ‘The Voice of Holland’. De aangifte is gedaan bij het Openbaar Ministerie Noord-Holland. Het gaat opnieuw om een aangifte tegen Ali B (40). Als gevolg heeft RTL Nederland de samenwerking met Ali B opgeschort. Dat heeft een woordvoerder van het bedrijf laten weten.

14 reacties

 • piet devlieger

  10 maanden geleden
  Tja, crapuul vind je in alle geledingen van de maatschappij. @Peter Vergauwen : het is niet alleen in de entertainmentbranche dat er afgesloten beerputten bestaan ze bestaan overal.
 • zina riffia

  10 maanden geleden
  Ali, Ali, Ali.. Ai ai ai, als dit echt is, dan hoop ik dat hij zwaar gestraft wordt.
 • patrick de bock

  10 maanden geleden
  Die zal het ook mogen uitleggen aan moeder de vrouw….
 • Peter Vergauwen

  10 maanden geleden
  De beerput van entertainment gaan eindelijk open , dames spreek !
 • Thierry Sieben

  10 maanden geleden
  We zijn weer vertrokken voor een paar weken...
 1. Schandaal ‘The Voice’: de steenrijke succesondernemer die alles bepaalt en zóveel macht heeft dat het anderen angst inboezemt
  PREMIUM
  Showbizz

  Schandaal ‘The Voice’: de steenrijke succeson­der­ne­mer die alles bepaalt en zóveel macht heeft dat het anderen angst inboezemt

  In de storm rond de misstanden bij ‘The Voice’ blijft één iemand muisstil: John de Mol. Hield hij zijn in opspraak geraakte zwager de hand boven het hoofd? Een profiel van een steenrijke succesondernemer die alles bepaalt en zóveel macht heeft dat het anderen angst inboezemt. “Als John de Mol de werkvloer op loopt, klikt het personeel met de hakken.”