Koen Kardashian
Volledig scherm
Koen Kardashian © BRUNOPRESS/Instagram

Nederlandse influencer Koen Kardashian vertelt over kapot gesnoven neus: “Dat komt niet meer goed”

De Nederlandse influencer en MTV-presentator Koen Kardashian (30) - met als echte naam Koen Pieter van Dijck - heeft ruim 175.000 volgers op Instagram. En die volgers neemt hij mee op zijn reis naar het Turkse Istanbul, waar hij zijn neus laat herstellen. Vanwege zijn drugsgebruik in het verleden is die namelijk zwaar toegetakeld. “Don’t do drugs”, vertelt hij onder meer.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.