Youp van 't Hek
Volledig scherm
Youp van 't Hek © ANP Kippa

Nederlandse cabaretmiljonair krijgt tienduizenden euro's subsidies

showbizzDe Nederlandse cabaretier en miljonair Youp van't Hek krijgt tienduizenden euro's subsidies voor zijn shows. De krant De Telegraaf rekende uit dat hij als startbedrag 43.000 euro krijgt, maar de inkomsten kunnen oplopen tot 400.000 euro.

9 reacties

 • rita vdbergh

  5 jaar geleden
  Hoeveel subsidies krijgt studio 100 denk je, ik denk dat Gert Verhulst er elk jaar een Porsche kan van kopen. Het is Bert Anciaux die de gulle subsidie regeling voor amusement geregeld heeft, brood en spelen houdt de mensen tevreden. Is iedereen vergeten dat Chokri de tickets niet moest terugbetalen, maar zichzelf beloonde met een cheque van 800 000 euro. De verkopers van schone schijn zijn de nieuwe rijken die links praten en niks belasting betalen.
 • Pieter Martens

  5 jaar geleden
  Wij geven zoveel aan bv het koninklijk circus, en wat krijgen wij er voor terug? Ze denken dat ze nog niet genoeg krijgen daar kunnen we niet om lachen, met Youp wel.
 • willy vangeel

  5 jaar geleden
  Kreeg Toon Hermans subsidies dan ?
 • sus Beysen

  5 jaar geleden
  Het is overal hetzelfde waar geld is en mensen zijn,komt nooit meer goed,graaicultuur is al volledig normaal volgens velen.
 • Fons Billen

  5 jaar geleden
  er zijn er die gans hun leven zich kunstenaar noemen en nog nooit geen zak gedaan hebben en die ook subsidies krijgen omdat men denkt dat ze belangrijk zijn !