Angela de Jong, de bekendste en scherpste tv-columniste van Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong, de bekendste en scherpste tv-columniste van Nederland. ©

Nederlands scherpste tv-columniste schuift vanavond aan bij ‘Vandaag Inside’:“Excuses? Dat woord krijgt Johan Derksen normaal nooit uit zijn mond”

Verloopt alles vanavond zoals gepland - met hem weet je namelijk nooit - dan heeft Johan Derksen (73) straks zijn ‘welgemeende’ excuses voor de ‘kaarsverkrachting’ aangeboden. Want daartoe heeft tv-zender SBS6 en het overkoepelende Talpa hem nu verplicht. Al twijfelen velen nog altijd aan zijn oprechtheid. Ook de bekende tv-columniste Angela de Jong (46), nota bene als gast aanwezig in het programma: “Excuses is een woord dat Derksen normaal nooit uit zijn mond krijgt.” 

 1. Nederland in shock nadat tv-figuur Johan Derksen (73) verkrachting bekent: “Nooit gedacht dat hij zó diep kon zinken”
  PREMIUM
  TV

  Nederland in shock nadat tv-figuur Johan Derksen (73) verkrach­ting bekent: “Nooit gedacht dat hij zó diep kon zinken”

  “Ze lag op de bank en toen heb ik er zo een kaars ingestoken.” Nederland is wel wat gewoon van voetbalanalist/‘relneef’ Johan Derksen, maar de bekentenis dat hij een bewusteloze vrouw verkracht heeft en dat daarmee door zijn maten hartelijk gelachen wordt: neen, dat is een brug te ver. Maar excuses aanbieden? Geen denken aan. “Walgelijk. Het zal om de boel te sussen wel weer afgedaan worden als een grap”, reageert tv-recensente Angela de Jong.
 2. IN BEELD. Gella Vandecaveye toont vriendin op de première van ‘Red Star Line’, Bart De Wever neemt zijn mama mee
  showbizz

  IN BEELD. Gella Vandeca­veye toont vriendin op de première van ‘Red Star Line’, Bart De Wever neemt zijn mama mee

  Hoogdag voor musical-fans. In het Pop-up theater in Puurs ging zondag de nieuwste Studio 100-musical ‘Red Star Line’ in première. Op de rode loper tekenden heel wat mooie namen present. Zo waren Peter Van de Veire en Clara Cleymans nieuwsgierig, maar toonde Gella Vandecaveye ook haar grote liefde. Bart De Wever nam dan weer zijn mama mee, voor de voorstelling van vanavond komt hij terug met vrouw en kinderen.