Rene van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen in de studio van televisieprogramma Vandaag Inside.
Volledig scherm
Rene van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen in de studio van televisieprogramma Vandaag Inside. © ANP

Nederlands programma ‘Vandaag Inside’ stopt na controverse rond verkrachting

ShowbizzHet Nederlandse programma ‘Vandaag Inside’ houdt op te bestaan. Talpa bevestigt het definitieve vertrek van Johan Derksen, die eerder deze week vertelde hoe hij vroeger een bewusteloze vrouw heeft aangerand. Daarmee komt er een einde van het populaire praatprogramma van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen.

6 reacties

 • sjaak vanslembrouck

  11 maanden geleden
  degene die dit hier goedpraten "je mag tegenwoordig niet meer" allew volgende keer dat je teveel hebt gedronken kom ik een paarkaars in uw gat steken. Maar dan zou het kot opeens te klein zijn, tis nooit erg als het met een ander gebeurt hé ! hij zou het eens met uw dochter moeten uitsteken, je slaat hme de kop in.
 • Ian Wouter

  11 maanden geleden
  Heel goed maar wat ik vooral niet begrijp in heel die zaak is dat tijdens die uitspraken de vrouwen op de achtergrond mee zaten te lachen .
 • Maarten Cambré

  11 maanden geleden
  Gecanceld omwille van vermeende feiten van 50 (!) jaar geleden. Had hij een ander verhaaltje verteld was er nu niets aan de hand. En dan te bedenken dat deze zoveelste woke-hysterie zich afspeelt in een tijd waar mensen in Oekraïne gemarteld, vermoord, verkracht, gegijzeld, ... worden. Prioriteiten leggen is niet aan die wokers besteed, blijkbaar.
 • Karel van Velzeke

  11 maanden geleden
  iedereen weet dat je die gasten hun uitspraken met een korreltje zout moet nemen,door de hedendaagse bril kan of mag er niets meer,het begint een echt tiestige situatie te worden
 • Wouter Van de Walle

  11 maanden geleden
  Eindelijk, wat al veel langer moest gebeuren