Nederlander is de nieuwe 'Bachelor' in VS (en hij ging direct al op een knie)

Arie Luyendyk Jr.
Arie Luyendyk Jr.
De Nederlander Arie Luyendyk jr. heeft zijn opwachting gemaakt in de populaire Amerikaanse datingshow 'The Bachelor'. Het nieuwe seizoen van het tv-programma ging gisterenavond van start op tv-zender ABC.

In de eerste aflevering werd de 36-jarige Arie voorgesteld aan de deelnemers. Bij een van de vrouwen was de felbegeerde Nederlandse vrijgezel zo onder de indruk dat hij gelijk op een knie ging. Ook heeft hij al met een paar vrouwen gezoend.

Luyendyk jr., de zoon van de bekende autocoureur Arie Luyendyk, is geen onbekende voor het programma. Hij deed in 2012 al eens mee aan 'The Bachelorette', waarin mannelijke deelnemers strijden om een vrouw. Hij werd toen nipt tweede. 

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en mag Arie een vrouw uitkiezen. "Binnenkort word ik 36, dus het wordt tijd", zei hij toen zijn deelname in september bekend werd gemaakt. "Mijn vrienden hebben allemaal al kinderen, dus ik heb het gevoel dat ik de laatste ben die die stap gaat nemen."
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Gerard Braeckmans

    Haha, de mannen met de fletse blik. Altijd oppassen geblazen!