VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Nathalie uit ‘Blind Getrouwd’ heeft het moeilijk met het enthousiasme van Dennis: “We zaten meteen op een andere snelheid”

ShowbizzIn tegenstelling tot Candice en Marijn lopen accountmanager Nathalie Rots (33) en commercieel manager Dennis Volkaerts (34) iets minder hard van stapel in ‘Blind Getrouwd’. En dat heeft vooral te maken met Nathalie. Zij is nog afwachtend vergeleken met Dennis, die wél gevoelens voor haar heeft. Ze vertelt hoe dat komt en hoe ze zich voelt in haar kersverse huwelijk. “Op den duur wist ik niet meer waar kruipen.”

11 reacties

 • Noah Joris

  1 jaar geleden
  Zij ziet Dennis helemaal niet zitten. Haar lichaamstaal zegt genoeg maar wil het spelletje gewoon uitspelen zodat ze niet afgemaakt wordt door de media en terecht.
 • Jens Schippers

  1 jaar geleden
  ofwel doe je mee met de show of wel niet, maar ga toch niet snikken voor gans vlaanderen; waar ga je nog een job vinden
 • Steven PIENS

  1 jaar geleden
  Ofwel ga je ervoor, ofwel doe je niet mee met zo’n programma. Wat had je anders verwacht als je meedoet?
 • bruno draulans

  1 jaar geleden
  Nathalie is een mooie vrouw. Dat ze het rustig aan wil doen, begrijp ik goed. Dat ze niet snel verliefd wordt, begrijp ik ook. Dat is bij mij ook zo, omdat ik ook heel nuchter ben, ter frustratie van de tegenpartij.
 • Patricia SImons

  1 jaar geleden
  Nathalie: sympathieke en intelligente jonge vrouw! Dennis: zorgzame, begripvolle en lieve man. Hun ouders mogen terecht trots zijn op hen!