Nathalie Meskens en dochter Lima
Volledig scherm
Nathalie Meskens en dochter Lima © RV

Nathalie Meskens naar spoed met dochter Lima: “'t Is een wilde griet, dat heeft ze niet van mij hoor”

ShowbizzDe Moederdag van Nathalie Meskens (39) is er eentje in mineur. Haar dochtertje moest naar het spoed nadat ze gevallen was en een kap in haar wenkbrauw had. “Mijn moederhart breekt bij het zien van dat bloed dat in Lima haar oog stroomde”, schrijft de actrice op Instagram.

3 reacties

 • Marina Vanderveken

  1 maand geleden
  Heel herkenbaar. Een vreselijk zicht en alles aan een hoofd bloedt gelijk een rund. Maar komt allemaal goed. Extra knuffels vandaag & fijne moederdag.
 • Christian Van Loon

  1 maand geleden
  Voor iedereen is het leven vallen en steeds weer opstaan, met nieuwe inzichten. Hou vol!
 • Marc Geerts

  1 maand geleden
  Pfff, dat maakt iedereen als moeder toch al eens mee hé. Waarom moet zoiets in de media komen ? Ze staan wel op hun privacy maar zoiets melden ze wel.
 1. Zo denken onze Belgische dj’s over de annulatie van Tomorrowland: “Voor de organisatie en honderden toeleveranciers is het nog véél erger dan voor ons”
  Muziek

  Zo denken onze Belgische dj’s over de annulatie van Tomorrow­land: “Voor de organisa­tie en honderden toeleveran­ciers is het nog véél erger dan voor ons”

  Het zijn zware dagen voor de eventsector. Op donderdag raakte het nieuws bekend dat Tomorrowland dit jaar (wellicht) niet doorgaat. De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van het festival eind augustus en begin september. Een zoveelste klap in het gezicht van de verschillende dj’s uit ons land, maar ook in dat van de organisatoren en toeleveranciers. “Voor hen is het nog véél erger dan voor ons”, vertelt dj Wout.