VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Nathalie Meskens kijkt uit naar komst van haar zoontje: “Ook als mama ben ik perfectionistisch: ik wil de beste zijn”

ShowbizzDe komst van haar dochter Lima, nu 15 maanden, deed Nathalie Meskens (39) beseffen dat ze een geboren moeder is. Hoe het is om mama te zijn van twee, zal ze begin september ontdekken, wanneer zij en haar vriend Nadim hun zoontje verwelkomen. “Ik vind het in elk geval ideaal, van elk eentje. Dat gaat zo leuk zijn!” En het wordt eens zo leuk omdat ze samen zwanger is met haar beste vriendin, Natalia. Een openhartig gesprek over zwangerschap, haar relatie en plannen voor de toekomst. 

10 reacties

 • Frans Sels

  2 maanden geleden
  39-40jaar en dan een kind krijgen is te laat Nathalie,als je kind 10-12 zal zijn en je gaat hem ophalen aan school zullen zijn klasgenoten zeggen , ..Je oma is daar !!
 • Lydia Appelmans

  2 maanden geleden
  Hopelijk blijft ze op haar roze wolk zitten...
 • Michael Roelens

  2 maanden geleden
  Ze zal wel een goede job doen! Prachtige dame in alle opzichten! Succes en veel geluk met de nieuwe bengel dat er binnenkort bij zal komen!
 • Vumilia Namushosi

  2 maanden geleden
  Mensen die nog geen tegenslagen hebben moeten verwerken. Komt eraan, hoirt bij het leven. Good luck Meiske.
 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Perfectionistisch. Wat is dat voor onzin. Het leven stelt u voor zovele ongemakken, verdriet ziekte en pijn. Denkt die nu echt. Dat alles in het leven perfect zal verlopen. Domme praat.
 1. RECENSIE. ‘Dr. Death’: “Dit is het spul waar nachtmerries van gemaakt zijn”
  TV

  RECENSIE. ‘Dr. Death’: “Dit is het spul waar nachtmer­ries van gemaakt zijn”

  Ziekenhuisreeksen zijn een beetje zoals darmspoelingen: enerzijds zijn ze bedoeld om ons bestaan te verlichten, anderzijds hebben ze de neiging alle kanten op te spetteren. Al is het vrij duidelijk dat ‘Dr. Death’ -de naam zegt genoeg- niet de ambitie heeft om de zoveelste lichtvoetige opvolger van een ’Grey’s Anatomy’ te worden. Deze reeks op STARZPLAY is zo bloedstollend en zo paranoia stimulerend dat de dooddoener “Niet voor gevoelige kijkers” hier geen overbodige mededeling is. Of u deze waargebeurde horrordaden moet bijwonen of de ogen beter afwendt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.