Nathalie Meskens op Zanzibar
Volledig scherm
PREMIUM
Nathalie Meskens op Zanzibar © RV

Nathalie Meskens geeft straks ‘leukste job ter wereld’ weg: "Het is ook mijn droom om in buitenland van nul te beginnen”

TVDe ‘leukste job ter wereld’. Dat staat straks op het spel in het nieuwe VTM-programma ‘Paradijs zoekt personeel’, waarin de winnaars een luxehotel op Zanzibar mogen uitbaten. Presentatrice Nathalie Meskens (39) zit momenteel op het tropische eiland voor de opnames. Ook mee: haar partner Nadim, dochter Lima (1,5) én haar twee maanden oude zoontje Loé. “Ik geef hem om de twee à drie uur borstvoeding. Dat zie je nu al aan m’n wallen, maar voorlopig weet de visagiste er wel raad mee.”

6 reacties

 • Alex Tas

  6 maanden geleden
  waarom wensen sommige Nathalie succes? zij presenteert en geeft job weg, het is zijzelf niet die het hotel gaat uitbaten hoor ..
 • jean Paul Leyman

  7 maanden geleden
  Wens je het beste Nathalie met alles erop en veel succes.
 • ROGER CATRYSSE

  7 maanden geleden
  Wel, op wat wacht je ? Niets houdt je tegen. Je moet er wel de pro's en Contra's bijnemen. Van harte succes en goede moed gewenst.
 • Peter van Nieuwpoort

  7 maanden geleden
  Kijk eens naar LTC , Renovatie island, dan zou je NOOIT in zo'n, te mooi om waar te zijn, verhaal trappen. En wie gaat daarheen? Jan de vuilnisophaler?? Wat is er zo geweldig aan om 24 op 24 aan het werk te zijn? En voor hoe lang?? Alweer zo'n imitatie programma van de VTM, doorspekt met héél véél reclames.
 • Tine Leut

  7 maanden geleden
  Vanaf nul herbeginnen betekent starten met o euro. Veel succes maar dat was niet wat je bedoelt denk ik.