Nathalie Meskens opnieuw zwanger
Volledig scherm
Nathalie Meskens opnieuw zwanger © Instagram

Nathalie Meskens en Natalia zijn opnieuw samen zwanger: “Lekker lang stil kunnen houden”

showbizzDrie dagen zat er tussen de geboorte van hun eerste dochtertjes, vandaag amper één dag bij de bekendmaking van hun nieuwe wonders in spe. Boezemvriendinnen Nathalie Meskens (39) en Natalia (40) zijn opnieuw samen zwanger. “Het avontuur gaat verder”, klinkt het, amper één jaar en drie maanden nadat ze voor het eerst mama werden. De twee breken een lans voor kinderen op latere leeftijd. “Wij weten - in alle bescheidenheid - veel meer dan ouders van begin de twintig.”

19 reacties

 • Jean Francot

  4 maanden geleden
  Jong kinderen krijgen heeft ook voordelen voor de kleinkinderen later. Misschien doe je het als (te) jonge ouder niet perfect maar je leert van je fouten, en je kleinkinderen varen er wel bij. Nog een voordeel is dat je meestal dan nog vitaal bent als je zelf grootouders wordt, je kan veel meer verdragen dan toen je jong was. Als je op oudere leeftijd aan kinderen begint zal je later content zijn dat de kleinkinderen na 2 uurtjes de deur uit zijn, zodat je eindelijk je dutje kan doen.
 • Tonia Broeckx

  4 maanden geleden
  Jong of ouder aan kinderen beginnen beter of niet? Relatief. Hangt allemaal af van de ingesteldheid en de graad van volwassenheid en verantwoordelijkheid van de ouders. er zijn er ook die nooit volwassen worden. Vroeger kregen vrouwen kinderen tot soms tegen de vijftig jaar en daar zijn ook niet allemaal gehandicapten uit voort gekomen .
 • Daniel Collier

  4 maanden geleden
  Proficiat aan de bomas.
 • Nicole Borremans

  4 maanden geleden
  Ik kan toch moeilijk geloven dat ze "blij"zijn dat ze zolang gewacht hebben!Hun leven is gewoon zo gelopen en daar is totaal NIKS mis mee natuurlijk maar om nu te verkondigen dat dat de beste manier is,is er ook over!Ikzelf was pas 23 jaar toen ik mijn oudste zoon kreeg en ik heb daar geen spijt van want ik voelde mij er ook totaal klaar voor en mijn 3 kinderen zijn ook heel verantwoord opgevoed.Heb nu zelf veel plezier met mijn 2 kleinzoons al had ík dan weer veel vroeger omi kunnen zijn...
 • dretie munkies

  4 maanden geleden
  Proficiat aan Nathalie Meskens !
 1. China wist bijna elk spoor van topactrice op het internet. Wat is er aan de hand?
  Play

  China wist bijna elk spoor van topactrice op het internet. Wat is er aan de hand?

  De populaire Chinese actrice Zhoa Wei (45) behoort tot het clubje van invloedrijke entertainers in China. Ze werd bekend dankzij haar rol in de televisieserie ‘My Fair Princess’ uit 1998. Maar ze groeide uit tot een echt fenomeen en vandaag is ze ook filmregisseur, popzangeres, en een echte zakenvrouw. Maar tegenwoordig vind je haar in China bijna niet meer terug op het internet. Waarom? China houdt letterlijk een grote schoonmaak.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).