Nathalie Meskens opnieuw zwanger
Volledig scherm
Nathalie Meskens opnieuw zwanger © Instagram

Nathalie Meskens en Natalia zijn opnieuw samen zwanger: “Lekker lang stil kunnen houden”

showbizzDrie dagen zat er tussen de geboorte van hun eerste dochtertjes, vandaag amper één dag bij de bekendmaking van hun nieuwe wonders in spe. Boezemvriendinnen Nathalie Meskens (39) en Natalia (40) zijn opnieuw samen zwanger. “Het avontuur gaat verder”, klinkt het, amper één jaar en drie maanden nadat ze voor het eerst mama werden. De twee breken een lans voor kinderen op latere leeftijd. “Wij weten - in alle bescheidenheid - veel meer dan ouders van begin de twintig.”

19 reacties

 • Jean Francot

  1 jaar geleden
  Jong kinderen krijgen heeft ook voordelen voor de kleinkinderen later. Misschien doe je het als (te) jonge ouder niet perfect maar je leert van je fouten, en je kleinkinderen varen er wel bij. Nog een voordeel is dat je meestal dan nog vitaal bent als je zelf grootouders wordt, je kan veel meer verdragen dan toen je jong was. Als je op oudere leeftijd aan kinderen begint zal je later content zijn dat de kleinkinderen na 2 uurtjes de deur uit zijn, zodat je eindelijk je dutje kan doen.
 • Ann Verschueren

  1 jaar geleden
  Jong of ouder aan kinderen beginnen beter of niet? Relatief. Hangt allemaal af van de ingesteldheid en de graad van volwassenheid en verantwoordelijkheid van de ouders. er zijn er ook die nooit volwassen worden. Vroeger kregen vrouwen kinderen tot soms tegen de vijftig jaar en daar zijn ook niet allemaal gehandicapten uit voort gekomen .
 • Daniel Collier

  1 jaar geleden
  Proficiat aan de bomas.
 • Nicole Borremans

  1 jaar geleden
  Ik kan toch moeilijk geloven dat ze "blij"zijn dat ze zolang gewacht hebben!Hun leven is gewoon zo gelopen en daar is totaal NIKS mis mee natuurlijk maar om nu te verkondigen dat dat de beste manier is,is er ook over!Ikzelf was pas 23 jaar toen ik mijn oudste zoon kreeg en ik heb daar geen spijt van want ik voelde mij er ook totaal klaar voor en mijn 3 kinderen zijn ook heel verantwoord opgevoed.Heb nu zelf veel plezier met mijn 2 kleinzoons al had ík dan weer veel vroeger omi kunnen zijn...
 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Proficiat aan Nathalie Meskens !
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.