Nathalie Meskens bevallen van zoontje: “Zo dankbaar voor dit mirakeltje”

ShowbizzNathalie Meskens (39) is mama geworden van haar tweede kindje, zoontje Loé. Dat liet Nathalie zonet zelf weten op haar Instagramaccount. “Op 6 september ben ik weer verliefd geworden”, klinkt het bij een filmpje van haar pasgeboren zoontje. Enkele dagen geleden deelde de presentatrice nog een laatste kiekje van haar zwangere buik. Fans van Nathalie wisten dus dat ze elk moment kon bevallen.

14 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  1 maand geleden
  Proficiat! Het is geen wonder dat bij de nieuwe, 'rijpere' moeders, deze AHA-erlebnis met veel verbazing en bijzonder geluk gepaard gaat. Tederheid, liefde en moederschap, de natuurlijkste oergevoelens, werden 60j lang moedwillig genegeerd door het fameuze feminisme: vrouwen moesten hun oerwens (een baby) onderdrukken. Gelukkig zijn er BV's die het goede voorbeeld uitstralen, met een mirakeltje.
 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  Proficiat met de geboorte van dit prachtige dochtertje.
 • helena brouns

  1 maand geleden
  Prachtige baby geniet van jullie gezinnetje 🥰
 • Maries Broothaers

  1 maand geleden
  Proficiat!... en wat een mooi babytje 💝
 • Griet Cardon

  1 maand geleden
  Proficiat, mooie kindje. Maar zoveel tamtam moet er ook niet van gemaakt worden hè.
 1. ‘Un monde’ van Laura Wandel is Belgische inzending voor Oscars
  Play
  Oscars

  ‘Un monde’ van Brusselse regisseur Laura Wandel is Belgische inzending voor Oscars

  ‘Un monde’, de eerste langspeelfilm van de Brusselse regisseur Laura Wandel (37), is de officiële Belgische inzending voor de Oscars. Dat heeft Wallonie Bruxelles Images donderdag bekendgemaakt. Als de film, die al verschillende keren in de prijzen viel, in februari op de shortlist terechtkomt, zal hij dus meedingen naar de Oscar voor Beste Internationale Film. De 94ste Oscarceremonie vindt plaats op 27 maart 2022.
 2. Gaat Perrie Edwards Gwyneth Paltrow achterna? Zangeres overweegt carrièreswitch nu Little Mix-split onvermijdelijk lijkt
  Celebrities

  Gaat Perrie Edwards Gwyneth Paltrow achterna? Zangeres overweegt carrières­witch nu Little Mix-split onvermijde­lijk lijkt

  De Little Mix-dames staan naar verluidt op het punt om elk hun eigen weg uit te gaan na het einde van hun laatste tournee volgend jaar. De overgebleven leden, Perrie Edwards (28), Leigh-Anne Pinnock (30) en Jade Thirlwall (28), zouden elk al bezig zijn met het opbouwen van hun eigen solocarrières. Perrie Edwards ziet het als een ideale gelegenheid om een eigen merk te lanceren à la Goop van Gwyneth Paltrow.