Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Natalia zwanger van tweede kindje: “Bobbi-Loua zal de rest van haar leven een sidekick hebben”

ShowbizzFijn babynieuws voor Natalia. De veertigjarige zangeres is in verwachting van haar tweede kindje. “We hebben besloten er nog eentje te maken om te aanbidden", laat Natalia weten op Instagram.

2 reacties

 • Rafael Duenas

  1 jaar geleden
  Proficiat Fredje!
 • DORA CABERGS

  1 jaar geleden
  Van harte proficiat! Dit wonderkind is zo gezegend dat het welkom is,💝. Het zal zeker geen liefde ontbreken.
 1. Een eigen butler, exclusieve wijncollectie en toegang tot een ‘geheim’ restaurant: zo luxueus is het honeymoon-resort van ‘Blind Getrouwd’
  Play
  Showbits
  7

  Eigen butler, exclusieve wijncollec­tie en toegang tot ‘geheim’ restaurant: zo luxueus is honeymoon-re­sort van ‘Blind Getrouwd’

  De pasgehuwde koppels van ‘Blind Getrouwd’ trekken voor hun gezamelijke huwelijksreis naar het luxueuze resort ‘Lujo Bodrum’ in Turkije, een hotel met een echte wow-factor. Meerdere zoet- en zoutwaterzwembaden, wellness en liefst tien restaurants. De koppels verblijven er aparte luxevilla’s met een eigen zwembad. Onze Showbits-reporter Desna trok afgelopen weekend ook naar Bodrum om het resort te bezoeken. Aan die luxe hangt ook een prijskaartje. Voor een verblijf in de villa betaal je in het hoogseizoen meer dan 1.000 euro per nacht. Maar in ruil krijg je dan wel alles wat je hart verlangt.
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Waarom Marvel de overleden Chadwick Boseman niet verving in ‘Black Panther’: “Het voelde te vroeg”
  FILM

  Waarom Marvel de overleden Chadwick Boseman niet verving in ‘Black Panther’: “Het voelde te vroeg”

  Een iconische rol voor een iconische acteur. Chadwick Boseman raakte wereldberoemd door zijn rol als Black Panther himself, maar liet helaas het leven in 2020. Het vervolg op de kaskraker zal dus zonder hem verschijnen, al wordt zijn rol niet ingevuld door een andere acteur. Voor het eerst sinds de dood van Boseman sprak Marvelbaas Kevin Feige (49) zich uit over de reden waarom ze geen recasting hielden. “De wereld verwerkt nog steeds de dood van Chad. En dat heeft de regisseur in het verhaal gestopt.”
 3. Ruziënde vrouwen op concert van Harry Styles: wie neemt drumstick mee naar huis?
  Play
  Celebrities

  Ruziënde vrouwen op concert van Harry Styles: wie neemt drumstick mee naar huis?

  Na een concert van Harry Styles (28) in New York, ging het er even hevig aan toe op het middenplein. Twee dames probeerden de drumstick van Harry’s drummer te vangen, maar hadden het stokje net op hetzelfde moment vast. Samen probeerden ze er al ruziënd uit te raken wie het voorwerp mocht hebben. Op TikTok vroeg iedereen zich af wie de discussie uiteindelijk had gewonnen. Maar volgens een omstaander was het meisje met de zwarte haren uiteindelijk de gelukkige.