Natalia krijgt kritiek vanwege haar vakantie naar Barbados.
Volledig scherm
Natalia krijgt kritiek vanwege haar vakantie naar Barbados. © Instagram @nataliamusic

Natalia verdedigt zich na kritiek op reis naar Barbados: “Veiliger hier dan in België”

ShowbizzZon, zee en strand: het zijn idyllische beelden die de Instagram-pagina van Natalia (40) deze dagen kleuren. De zangeres bevindt zich namelijk met haar gezin in Barbados, ook wel haar tweede thuis genoemd. Dat komt haar, naast heel wat positieve reacties, ook op bakken kritiek te staan. Reizen in coronatijden is immers controversieel, zeker omdat het eiland op dit moment een rode zone is. Al laat ze dat niet aan haar hart komen: “Ik ben geen meeloper en pik niet zomaar alles waarmee men me wil voeden”, verdedigt ze zich op Instagram.

290 reacties

 • Wesley Franssen

  4 maanden geleden
  Dosis gezond verstand zegt ze dan... Als ze beschikte over een dosis gezond verstand bleef ze thuis of ze ging naar daar in haar tweede woning en deed dat tenminste discreet, zonder foto's te moeten posten om kunnen op te scheppen. Maarja, ons Tina Turner'ke van Oevel...
 • Janos d'ghertech

  4 maanden geleden
  Het gezond verstand van Nathalia vergeet er even bij te denken dat het (zogezegde) veilige gevoel vooral komt omdat anderen niet reizen. Er zijn geen overvolle luchthavens en vliegtuigen, het is verlaten op de stranden...en dat komt enkel door de brave burgers.
 • Paul Van Hooland

  4 maanden geleden
  Er gaan twee soorten Belgen komen , zij die op reis gaan en zij die thuis blijven . Maak zelf de conclusie ?
 • Paul Desmyter

  4 maanden geleden
  "Gezond verstand". Al weer 1 die denkt dat ze slimmer is dan de wetenschappers! Dan moet ze ook niet komen klagen als ze moet wachten om op te treden! Blijf maar daar! Haar Nederlands is toch al aan het wegvallen aan haar spelling te zien.
 • Ruud Moret

  4 maanden geleden
  @Nancy De Cloedt: Ik ben het volkomen met je eens. Als BV's - zoals sommige pollitici - zelf het slechte voorbeeld geven, waarom zouden wij - het plebs - hun voorbeeld volgen? Het ergste vind ik dat ze dat zelf zo leuk vinden. Kijk eens naar hoe goed wij het hier op Barbados hebben, terwijl jullie stakkers daar in de "miserie" zitten, ha, ha, haaa!
 1. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge

 2. Met deze jurk zal Geike optreden op het Songfestival
  Play

  Met deze jurk zal Geike optreden op het Songfesti­val