Natalia reageert op doodsbedreigingen: “Naar de rechtzaal geweest om die persoon in de ogen te kijken”

ShowbizzNatalia (41) reageerde vanmorgen bij Joe op de doodsbedreigingen die ze vorig jaar kreeg via sociale media. De zangeres stapte afgelopen week naar de rechtbank om die bewuste volger aan te klagen. “Mensen zitten achter hun computer en denken dat het allemaal kan. Ik ben naar de rechtbank geweest om die persoon in de ogen te kijken.”

4 reacties

 • Tessa vandermout

  7 maanden geleden
  Jouw geval is helaas niet het enige. De wereld zit vergeven van keyboard warriors. Chapeau voor je ingesteldheid en je wil tot confrontatie. De tegenpartij blinkt nu vooral uit in afwezigheid.
 • Sandra Dierckx

  7 maanden geleden
  Je bent een top dame,er zullen altijd mensen zijn die het niet kunnen laten kritiek te geven en doodsbedreigingen doen.
 • Richard Tolenaars

  7 maanden geleden
  Nee die was niet aanwezig om dat ze te laf is natuurlijk.
 • Tuur schiepers

  7 maanden geleden
  Voor mij ben je een topmadame.
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 1. 'Oops … I Did It Again'? Britney Spears neemt opnieuw afscheid van haar lange lokken
  Play
  Celebrities
  6

  Britney Spears neemt topless afscheid van lange blonde lokken

  Britney Spears (40) heeft opnieuw de schaar in haar lange blonde lokken gezet. De zangeres deelt haar nieuwe kapsel met een video op Instagram, waarin ze - hoe kan het ook anders - opnieuw topless poseert. Vijftien jaar nadat de zangeres tijdens een breakdown helemaal kaal ging, heeft ze opnieuw een bezoekje aan de kapper gebracht. Al is het deze keer niet zo extreem als in 2007 en ziet het ernaar uit dat ze voor een kapsel tot schouderlengte is gegaan.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.