VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Natalia en Sergio zoeken naar 'De sterkste handen’: "We gaan elkaar geen mes in de rug steken, daarom klikt het”

TVEen no-nonsensementaliteit. Dat is wat Sergio (56) en Natalia (40) gemeen hebben met hun nieuwe spelprogramma ‘De sterkste handen’. “We zeggen allebei graag waar het op staat”, vertelt het nieuwe tv-duo. Al weten de ervaren rotten ook dat die houding hen kan tegenwerken. “Er is zoveel hypocrisie in de showbizz. Met de jaren ben ik voorzichtiger geworden.”

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Word jij de nieuwe ‘Lord of the Sales’? Streamz lanceert vacatures in vorm van filmtrailer
  Play

  Word jij de nieuwe ‘Lord of the Sales’? Streamz lanceert vacatures in vorm van filmtrai­ler

  Bedrijven gaan steeds verder om de juiste mensen aan te kunnen trekken. Daarom lanceert Streamz deze week vier opvallende jobaanbiedingen in de vorm van een filmtrailer. “We zijn als streamingdienst geen doordeweeks bedrijf”, meent Peter Vindevogel, CEO van Streamz. “Hoe konden we dat beter in de verf zetten dan met enkele entertainende trailers, op maat gemaakt van de verschillende jobs?” De Vlaamse streamingdienst gaat in vier spotjes op zoek naar een programmacoördinator, een sales manager, een financieel specialist en een marketeer.