Natalia bevallen voor grote piek coronacrisis: "Alles verliep zoals ze het wensten"

Natalia en haar vriend Frederik poseren zielsgelukkig met dochtertje Bobbi-Loua. "In deze donkere tijden brengt ze zoveel licht in ons leven", klonk het op Instagram.
Instagram Natalia en haar vriend Frederik poseren zielsgelukkig met dochtertje Bobbi-Loua. "In deze donkere tijden brengt ze zoveel licht in ons leven", klonk het op Instagram.
Bobbi-Loua, heet ze. En ze liet lang op zich wachten, maar ligt sinds zaterdag in de armen van Natalia (39). De zangeres en partner Frederik Binst hoopten hun dochter voor de piek van het coronavirus te mogen verwelkomen en dat is gelukt. “Alles verliep zoals ze het gewenst hadden", aldus manager Stijn Peeters.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

"In deze donkere tijden brengt ze zoveel licht in ons leven. We zijn oneindig dankbaar." Eén week later dan verwacht - en precies op de eerste dag van de lente - beviel Natalia in Hasselt van haar langverwachte dochter. "Ze zijn vrijdag binnengegaan en zaterdag werd Bobbi-Loua geboren", aldus Stijn Peeters. "Alles is verlopen zoals Natalia het gewenst had. Natuurlijk hadden we het in aanloop naar de geboorte over het virus gehad, maar we hoopten vooral dat ze kon bevallen voor de grote piek er zou zijn. Dat is gebeurd. Met als bonus een écht lentekindje. Ik heb hen intussen via Skype gezien en ik zag een héél gelukkige mama, een héél gelukkige papa én een héél schoon kindje.”

Nu is ze er dus: Bobbi-Loua. Een eerder opvallende naam die lichtjes laat vermoeden dat Frederik en Natalia zich ook lieten inspireren tijdens één van hun vele reisjes . “Ze hebben die tot zaterdag voor iedereen geheim gehouden”, aldus Peeters. “Ik heb dus voorlopig geen idee, maar Natalia kennende hangt er een verhaal aan vast. Ik ben -net als jullie -benieuwd om het te horen.”

LEES OOK: Natalia bevallen van dochtertje: “Wij presenteren u: Bobbi-Loua”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.