Nasrien Cnops geteisterd door stalker: “Ik word 30 keer per dag gebeld”

© VRT Lies Willaert
NRJ-presentatrice Nasrien Cnops krijgt af te rekenen met een stalker die haar onophoudend probeert op te bellen. Via Instagram vraagt Cnops haar volgers om hulp, om de situatie een halt toe te kunnen roepen. 

Tot wel 30 keer per dag. Zo vaak wordt de 30-jarige Nasrien lastiggevallen door een anonieme beller. “Iemand een idee hoe ik anonieme bellers kan blokkeren?”, vraagt ze haar volgers om hulp. “Dat is echt telefoon stalking. Gemiddeld 30 oproepen per dag. Om gek van te worden. De firma dankt u!”

De radiostem ging ook aangifte doen bij de politie. Maar desondanks blijft haar telefoon voortdurend rinkelen. “Het lijkt wel of de beller een omweg heeft gevonden”, schrijft ze. Anonieme nummers blokkeren is geen sinecure. Toch zou het na aangifte bij de politie mogelijk zijn voor providers om een bepaald nummer te blokkeren.

Nasrien Cnops
Instagram Nasrien Cnops7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peggie Van Audenhove

  Hoe komt of komen die mensen aan haar nummer? Bij mijn weten kan een onbekende je niet bellen als hij je nummer niet heeft.

 • Freddy De Vos

  30 keer per dag? Wat een psychopaat! Ga gewoon aangifte doen bij de politie!

 • Eddy Vervaet

  Inkomende oproepen kan je laten registreren bij uw provider.Na een paar uur/dagen weten ze al wie het is en leg je simpelweg klacht neer bij de politie.Stopt het dan nog niet,ga je er mee naar de rechtbank....Is die nu echt simpel?

 • Marie Beldé

  Op iPhone is een bepaald nummer blokkeren peanuts Ga naar instelling Scroll tot Telefoon en open dat Daar zie je duidelijk staan ‘blokkeer en identificeer bellers’ Dan ben je van gestoorde persoon vanaf...!

 • johanneke li

  een creatief berichtje op je voicemail, zodat hij denkt dat je opneemt, stuur hem op een afspraakje ergens ver of naar een onbestaand adres en dan kan hij daar met de vingers draaien of hopeloos rondzoeken... en dit regelmatig doen, met afwisselend andere berichtjes.