Hoe leuk is het eeuwige leven?
Volledig scherm
Hoe leuk is het eeuwige leven? © rv

Naar deze films en series over onsterfelijke figuren kan je blijven kijken

Wat als je het eeuwige leven had? Klinkt fantastisch, maar is dat ook wel zo? We speurden de streamingdiensten af en verzamelden voor onze Kijkgids vijf verhalen rond onsterfelijkheid, elk met hun eigen insteek en interpretatie. Van de dictatuur in ‘Immortality’(Streamz), tot de verveling in ‘Lucifer’ (Netflix) of de moeilijkheid van liefde als onsterfelijke in ‘The Age of Adaline’ (Netflix). 

 1. Beelden tonen hoe Tanja Dexters en vriend betrokken zijn bij vechtpartij in Marbella: “Ze wilden net hun zorgen vergeten”
  Play
  Showbizz

  Beelden tonen hoe Tanja Dexters en vriend betrokken zijn bij vechtpar­tij in Marbella: “Ze wilden net hun zorgen vergeten”

  Enkele filmpjes waarin voormalig Miss België Tanja Dexters (44) en haar vriend Michaël Peeters met een ander koppel al vechtend in de haven van Marbella over de grond rollen, gaan momenteel viraal via WhatsApp. “Dit is niet de schuld van Tanja en Michaël. Integendeel”, stelt hun advocaat Omar Souidi. “Ze gingen net op vakantie om hun zorgen van de voorbije maanden te vergeten.”
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.