Marisa Papen aan en in de voormalige moskee Hagia Sofia in Istanboel.
Volledig scherm
Marisa Papen aan en in de voormalige moskee Hagia Sofia in Istanboel. © RV Jesse Walker

Naaktmodel Marisa Papen riskeert 7 jaar cel na fotoshoot in Turkije

Het Limburgse naaktmodel Marisa Papen (28) riskeert tot zeven jaar gevangenis in Turkije. Dat blijkt volgens Turkse media uit een aanklacht die is ingediend bij de rechtbank. In 2018 liet de Limburgse zich naakt fotograferen in de Hagia Sofia moskee in Istanboel. Ze poseerde ook naakt op een Turkse vlag. “Een vernedering van de soevereiniteit van de staat”, klinkt het.

98 reacties

 • Henri Dederen

  4 weken geleden
  Uit de kleren gaan voor het klimaat, om de hoger uit de wereld te helpen enz.. Alle morele waarden overboord werpen voor aandacht en geld... Ze zou beter in een ziekenhuis gaan werken .
 • Albert Buyse

  1 maand geleden
  Zeer mooie foto's. Heel moedig van Marisa. Respect!
 • John Underground

  1 maand geleden
  Het is maar een prente
 • Marc Casier

  1 maand geleden
  Dat ze nu maar oplet waar ze op reis gaat! Geen land kiezen dat te dicht bij Turkije ligt of goede banden ermee onderhoud.
 • Alexa Grieken

  1 maand geleden
  Mooie foto's, pracht van een vrouw, steun haar volledig. Voor het patriarchisme ons tot slaven heeft willen maken was er veel meer seksuele vrijheid en respect. @Imke, ze heeft dit ook al bij ons in de Kerken gedaan, ook op straat. Leer uw feiten waarom ze dit doet.
 1. Vlaamse werkneemster doet boekje open over exclusieve seksclub van de sterren: “Wat hier gebeurt, tart alle verbeelding”
  PREMIUM
  Showbizz

  Vlaamse werkneem­ster doet boekje open over exclusieve seksclub van de sterren: “Wat hier gebeurt, tart alle verbeel­ding”

  Dat er opschudding is ontstaan over seksclub SNCTM, dat zich profileert als ‘de meest exclusieve ter wereld’, was bekend. De deuren van de club vol sterren en beroemdheden zijn immers al maanden geopend, hoewel de coronacrisis nog steeds blijft voortrazen. Wie al die ontwikkelingen op de voet volgt, is Vlaams Playboy-model Debby Gommeren, die jarenlang in Los Angeles woonde en goed bevriend is met de eigenaars van SNCTM. Als gewezen werkneemster van de club weet zij bovendien als geen ander welke taferelen zich er afspeelden achter de gesloten deuren. “In ‘de kerker’ zijn enkel de hoogsten in rang welkom.”
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen