Na zorgwekkend gedrag op tour: fans maken zich zorgen om rapper Post Malone

CelebritiesHet is niet de eerste keer dat Post Malone (27) opvallend gedrag vertoont tijdens een optreden, maar nu trekken fans aan de alarmbel. De rapper is namelijk ook fel vermagerd en op sociale media speculeren fans er nu op los. Zo wordt hij beschuldigd van cocaïnegebruik en denken anderen dat hij aan angststoornissen lijdt. Post Malones vader stelt iedereen gerust: “Hij is nog nooit zo gezond geweest! Mentaal én fysiek.” Ook verduidelijkt hij dat de zanger enkele kilo’s was aangekomen voor een filmrol, die zou hij er nu op een gezonde manier hebben afgesport.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Concert van Billie Eilish afgelast in Mexico door zware regen (maar zangeres verrast fans met akoestisch optreden)
  Play
  Muziek

  Concert van Billie Eilish afgelast in Mexico door zware regen (maar zangeres verrast fans met akoestisch optreden)

  Het concert van Billie Eilish (21) in Mexico-stad is letterlijk in het water gevallen. Door het slechte weer en de hevige regenval moest de Amerikaanse zangeres haar concert op het allerlaatste moment annuleren. Maar dat kon Billie niet zomaar laten gebeuren, dus kwam ze toch even het podium op. Samen met haar broer Finneas bracht ze vijf akoestische nummers: “Ik vond het stom om gewoon te vertrekken zonder dank je wel te zeggen”, aldus de zangeres.