De familie Osbourne: dochter Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne en Sharon Osbourne.
Volledig scherm
De familie Osbourne: dochter Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne en Sharon Osbourne. © Getty Images for The Recording A

Na zijn levensbepalende operatie: “Ozzy stelt het goed”

CelebritiesSharon Osbourne (69) - vrouw van Ozzy Osbourne (73) - heeft een update gepost over het herstel van haar man op Instagram. Hij moest een paar dagen geleden onder het mes. Het was een levensbepalende ingreep, maar Sharon stelt de fans nu gerust: “Ozzy is goed aan het herstellen.”

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 1. “Niks belangrijker dan peace of mind. Niet morgen, vandààg op Pukkelpop please”: Selah Sue ontpopt tot rolmodel in strijd tegen depressie
  PREMIUM

  “Niks belangrij­ker dan peace of mind. Niet morgen, vandààg op Pukkelpop please”: Selah Sue ontpopt tot rolmodel in strijd tegen depressie

  De weergoden voorspelden regen boven Kiewit, Selah Sue bracht zon. Dat het af en toe stormt in haar hoofd en ze weer antidepressiva neemt, getuigde ze recent. Maar Pukkelpop kwam als de beste pil. Een viering van haar wereldhits, aangevuld met psychologische woorden van een rolmodel in de strijd tegen demonen. “Zo eens efkes springen op het terrein, da’s soms nog het beste medicijn", sprak ze. “Laat ons genieten, in het moment zijn.”