Rihanna op de première van ‘Black Panther: Wakanda Forever’.
Volledig scherm
Rihanna op de première van ‘Black Panther: Wakanda Forever’. © Photo News

Na vijf jaar stilte is Rihanna terug met nieuwe single, ter ere van overleden Chadwick Boseman in ‘Black Panther 2'

MuziekZangeres Rihanna (34) is weer helemaal terug. Na een pauze van vijf jaar brengt ze vandaag het nummer ‘Lift Me Up’ uit, de soundtrack voor de nieuwe Marvel-film ‘Black Panther: Wakanda Forever’. Het lied is een eerbetoon aan de overleden acteur Chadwick Boseman. Fans zijn alvast laaiend enthousiast. “Dit lied bezorgt me meteen tranen in mijn ogen", klinkt het.

0 reacties

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Voorverkoop voor Britse luik van Beyoncé-tour draait in de soep: “Ik word er kotsmisselijk van”
  Celebrities

  Voorver­koop voor Britse luik van Beyoncé-tour draait in de soep: “Ik word er kotsmisse­lijk van”

  ‘Queen Bey’ kondigde woensdag haar grote terugkeer aan naar de wereldpodia. Zo reist ze binnenkort de wereld rond met haar ‘Renaissance’-tour. En de Tickets voor het Britse luik van die tournee, gingen donderdag officieel in voorverkoop. Maar dat liep grondig mis. “De voorverkoop van Beyoncé is aan het crashen. Ik sta op het punt om te huilen”, schreef een fan op Twitter.
 3. Nick Offerman was bijna niet te zien in ‘The Last of Us’: “Ik wilde het script niet eens lezen”
  TV

  Nick Offerman was bijna niet te zien in ‘The Last of Us’: “Ik wilde het script niet eens lezen”

  Fans van ‘The Last of Us’ zijn lyrisch over de acteerprestaties van Nick Offerman (52), die de rol van Bill vertolkt. De Amerikaanse acteur is niet meer weg te denken uit de HBO-reeks, die gebaseerd is op het gelijknamige populaire zombiespel. Toch had hij bijna niet in succesvolle serie gezeten. “Mijn vrouw heeft mij moeten overhalen om de rol aan te nemen”, onthult hij in ‘Jimmy Kimmel Live’.
 4. Kersverse mama Kat Kerkhofs laat in haar ziel kijken: “Ik dacht echt dat het moederschap een verschrikking zou worden”
  PREMIUM
  BV

  Kersverse mama Kat Kerkhofs laat in haar ziel kijken: “Ik dacht echt dat het moeder­schap een verschrik­king zou worden”

  Tien maanden na de geboorte van zoontje Ciro Romeo keert Kat Kerkhofs (34) terug naar het tv-scherm. Op Play4 leidt de wederhelft van Dries Mertens (35) vanaf donderdag de muziekshow ‘Tulpen uit Antwerpen’ in goede banen. “Ik pak mijn job als presentatrice aan als m’n examens destijds”, lacht ze. Een uitgebreid gesprek over Ciro en het moederschap, Napolitaanse palazzo’s, dineren met Hadise en haar toekomstplannen met manlief Dries. “Zeker nu we een eigen kind hebben, snakken we naar een veilige basis.”