Sean Dhondt
Volledig scherm
PREMIUM
Sean Dhondt © VTM2

Na vervanging in ‘The Voice’: wat nu met de carrière van Sean Dhondt? “Hij betaalt het gelag”

ShowbizzFris gezicht Aaron Blommaert (19) krijgt dit najaar naast zijn vaste rol in ‘Familie’ ook een job als presentator van ‘The Voice’. Het betekent meteen de exit van Sean Dhondt (38) bij de talentenjacht, en ook in ‘The Voice Kids’ zien we Sean niet terug. Hoe moet het nu verder met zijn carrière? Tv-criticus Jules Hanot neemt de situatie onder de loep. “De volksgunst die Sean vroeger te beurt viel, is een pak minder geworden.”

80 reacties

 • Caroline Embo

  5 maanden geleden
  Moest Sean een 14-jarig meisje zijn, dat een paar naaktfoto's naar een vriendje stuurde, die ze openbaar maakte... Hoe zou dan de reactie op dezelfde behandeling zijn? Ik vraag het mij af... Dit victimhshaming/-blaming pur sang... Moest hij beter geweten hebben? Tuurlijk. Maar hij is en blijft een slachtoffer van die E. En wat hij doet binnen/na zijn relatie, daar heeft eigenlijk niemand zaken mee, er zijn er vrij veel die 2 weken na de scheiding in vol ornaat met hun 'grote' liefde showen.
 • Klaus Last

  5 maanden geleden
  Hij is degoutant vlug met een nieuw lief op de proppen gekomen na zijn breuk met Allison...nadat hij Allison maar nog meer zichzelf belachelijk had gemaakt in de zaak Eveline. Kerel loopt naast zijn schoenen.
 • Nikolaas De Donder

  5 maanden geleden
  Als je geen kijkcijfers trekt om welke reden dan ook kan je het schudden. De oorzaak kan vanalles zijn. Mensen houden facades zonder barsten.
 • Geert Winkelmans

  5 maanden geleden
  Binnenkort aan de kassa van Colruyt te zien met nieuwe carrière
 • christophe laporte

  5 maanden geleden
  Een talent zou ik hem nu ook niet noemen.
 1. De klok rond meezingers en nostalgie: Joe lanceert nieuwe zender ‘Joe 10 Om Te Zien’
  Muziek

  De klok rond meezingers en nostalgie: Joe lanceert nieuwe zender ‘Joe 10 Om Te Zien’

  De grootste ‘Tien Om Te Zien’ meezingers van vroeger en nu? Die kan iedereen vanaf nu de hele dag lang beluisteren op de nieuwe (digitale) zender ‘Joe 10 Om Te Zien’. Muziekfans kunnen op de zender de klok rond terecht voor ambiance en nostalgie. De grootste ‘TOTZ’-hits van vroeger en nu worden afgewisseld met opvallende anekdotes van bekende artiesten en de favoriete platen van de Joe-dj’s.