Niels Destadsbader & Papegaai
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Destadsbader & Papegaai © DPG Media

“Na veel bloed, zweet en surfwerk weten we wie Papegaai is”: onze man speurt mee naar ‘The Masked Singers’

TVTwee miljoen Vlamingen speuren mee naar ‘The Masked Singer’, en onze man is geen uitzondering. Hij duikt iedere week in alle tips en theorieën, schuimt het internet af, luistert naar veel muziek en geeft vervolgens zijn prognose. “Dankzij die datum zijn alle puzzelstukjes bij Robots in elkaar gevallen.”

5 reacties

 • Kim Bauwens

  6 maanden geleden
  Ik doe niet eens de moeite om te raden vorige mask singer was heel leuk en spannend en het penal raast maar door elkaar. nu is de pret er af dus kijk ik gewoon.
 • Victor Ypres

  6 maanden geleden
  Tips met getallen zijn nooit een goed idee. De Robots zijn inderdaad al gekend sinds die datums er kwamen, want als er dan een associatie is met een bepaalde verdachte is de kans wel heel erg groot dat je juist zit. Vorig jaar was het ook al zo (of nog erger) met die coordinaten van de geboorteplaats, waardoor ineens bijna iedereen al ontmaskerd was.
 • Isabelle Aerts

  6 maanden geleden
  Thé masker singer is niet wat het is dit jaar ,verleden jaar was het een top programma,nu is het een zwak programma,
 • Martine Diricx

  6 maanden geleden
  Om heel eerlijk te zijn vond ik de maskers singer van verleden jaar leuker en spannender, nu zijn er teveel die zeggen dat ze het weten en dat heeft een verkeerd signaal….
 • Ivan Simons

  6 maanden geleden
  Is dat nu zo leuk om dat nu te laten uitkomen? Dat neemt voor veel mensen het plezier weg want het is juist leuk om mee te raden wie het zou kunnen zijn en als t verkeerd is is de verrassing nog het plezantste.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Unieke loopwedstrijd over festivalweide én podium Dranouter: “Een beetje last na drie festivaldagen, maar komt goed”

  Unieke loopwed­strijd over festival­wei­de én podium Dranouter: “Een beetje last na drie festivalda­gen, maar komt goed”

  Op het festival van Dranouter vind je naast optredens zondag ook een loopwedstrijd. Het parcours van zeven kilometer gaat over de festivalweide, het kampeerterrein én het podium. Zo’n 350 festivalgangers raken op tijd uit hun tent om de opstart op de weide te volgen. Vandaag treden op Dranouter nog Sylvie Kreusch, Intergalactic Lovers en ZAZ op voor meer dan 10.000 mensen.
 3. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.