Niels Destadsbader & Papegaai
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Destadsbader & Papegaai © DPG Media

“Na veel bloed, zweet en surfwerk weten we wie Papegaai is”: onze man speurt mee naar ‘The Masked Singers’

TVTwee miljoen Vlamingen speuren mee naar ‘The Masked Singer’, en onze man is geen uitzondering. Hij duikt iedere week in alle tips en theorieën, schuimt het internet af, luistert naar veel muziek en geeft vervolgens zijn prognose. “Dankzij die datum zijn alle puzzelstukjes bij Robots in elkaar gevallen.”

5 reacties

 • Kim Bauwens

  5 maanden geleden
  Ik doe niet eens de moeite om te raden vorige mask singer was heel leuk en spannend en het penal raast maar door elkaar. nu is de pret er af dus kijk ik gewoon.
 • Victor Ypres

  5 maanden geleden
  Tips met getallen zijn nooit een goed idee. De Robots zijn inderdaad al gekend sinds die datums er kwamen, want als er dan een associatie is met een bepaalde verdachte is de kans wel heel erg groot dat je juist zit. Vorig jaar was het ook al zo (of nog erger) met die coordinaten van de geboorteplaats, waardoor ineens bijna iedereen al ontmaskerd was.
 • Isabelle Aerts

  5 maanden geleden
  Thé masker singer is niet wat het is dit jaar ,verleden jaar was het een top programma,nu is het een zwak programma,
 • Martine Diricx

  5 maanden geleden
  Om heel eerlijk te zijn vond ik de maskers singer van verleden jaar leuker en spannender, nu zijn er teveel die zeggen dat ze het weten en dat heeft een verkeerd signaal….
 • Ivan Simons

  5 maanden geleden
  Is dat nu zo leuk om dat nu te laten uitkomen? Dat neemt voor veel mensen het plezier weg want het is juist leuk om mee te raden wie het zou kunnen zijn en als t verkeerd is is de verrassing nog het plezantste.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Alweer een seizoen afzien? Zo hevig ging het eraan toe achter de schermen van ‘Nonkels’: “Wat Rik en Jelle deden, is de hel”
  Showbizz
  27

  Alweer een seizoen afzien? Zo hevig ging het eraan toe achter de schermen van ‘Nonkels’: “Wat Rik en Jelle deden, is de hel”

  Het staat vast: ‘Nonkels’ op Streamz krijgt een tweede seizoen. Dat betekent dat Rik Verheye (35) en Jelle De Beule (41) nog eens in de huid van Luc en Willy mogen kruipen. Al moesten de acteurs daar ook in het eerste seizoen al heel wat voor over hebben. Van zweetkoppen, gevoelige huidjes tot buikprotheses waarvoor elk haartje één voor één moest worden ingebracht: de acteurs brachten elke dag vier uur in de schminkstoel door. “Het voelde alsof we een pudding op zijn gezicht moesten plakken.”