Na uitstapje met Bono: Obama op visite bij George Clooney

Barack Obama en George Clooney op een boot op het Italiaanse Comomeer.
EPA Barack Obama en George Clooney op een boot op het Italiaanse Comomeer.
Het is gezellig op vakantie bij de Obama's. Na een uitstapje met Bono, gingen Barack Obama en Michelle afgelopen weekend op bezoek bij George en Amal Clooney in hun buitenverblijf aan het Comomeer in Italië.

Barack en George arriveerden per boot en meerden niet ver van het huis aan. De heren waren daarbij opvallend netjes gekleed - ze arriveerden beiden in pak. Volgens Italiaanse media gingen de Hollywoodster en mensenrechtenactiviste Amal zaterdagavond al uit eten met de voormalige president en zijn first lady. Voor de ontmoeting werd een veiligheidsperimeter van 300 meter rond het domein ingevoerd.

De Obama's maken momenteel samen met hun kinderen Sasha en Malia een rondreis door Europa om te vieren dat jongste dochter Sasha haar middelbare school heeft afgerond.

SplashNews.com5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Bonacasa

  Jacky Vanderplas, Obama heeft de VS uit de recessie gehaald waarin Republikein Bush hen had gestort. Uw totale gebrek aan kennis van zaken is verbijsterd of kan alleen verklaard worden door xenofobie.

 • Jacky Vanderplas

  Hij heeft de usa berooid achtergelaten de vrijheid aan banden gelegd en de amerikaan monddood gemaakt door politiek korrect. En terwijl president Trump zijn land weer op de kaart probeerd te zetten. Weer de vrijheid van speech binnen te brengen .gaat obama weer hevig verder, sloten geld te verspelen en rijke pro islamvriendjes te zoeken die hun geld in hun aanloop naar de komende verkiezing willen steken. Om amerika te vernietigen

 • Christine Laevers

  Van Damme en Vansimpsen : neen, ze hadden moeten zwemmen en dan was het ook weer niet goed geweest.

 • Elise Van Damme

  @Nico ik wou het juist zeggen. Zijn dat die groene klimaatroepers niet dat we de aarde om zeep helpen. Terwijl zijzelf lustig een ecologische voetafdruk achterlaten van jewelste. Het zouden de eerste moeten zijn om te zwijgen. Maar is altijd zo natuurlijk het principe; ik-verwijt maar kijk zelf niet naar mijn daden. Erg

 • Nico Vansimpsen

  De groene elite geeft weer eens het voorbeeld op een boot met de uitstoot van 10 wagens per uur.