Lesley-Ann Poppe
Volledig scherm
PREMIUM
Lesley-Ann Poppe © RV

Na twee miskramen is Lesley-Ann Poppe opnieuw zwanger: “Eerst was het een shock, nu ben ik heel blij dat het een dochter wordt”

Showbizz“Haar naam hebben we al gekozen, het wordt iets klassieks.” Lesley-Ann Poppe (41) is dolgelukkig: eind november verwelkomt ze samen met haar man Kevin (32) een dochter. Ze hield het nieuws meer dan drie maanden geheim, want de laatste jaren moest ze twee miskramen verwerken. Dat vertelt ze in Story. Hoe heeft ze die periode beleefd, en wat zijn haar verwachtingen voor haar leven met drie kinderen samen met een drukke carrière?

4 reacties

 • Nancy De Cloedt

  3 jaar geleden
  Lesley-Ann,geniet samen maar van de zwangerschap. Proficiat
 • Wendy Steegmans

  3 jaar geleden
  Proficiat! Geniet van je zwangerschap.
 • Liliane Giraerts

  3 jaar geleden
  Proficiat, tis je van harte gegunt, veel geluk
 • Jenny stevens

  3 jaar geleden
  Veel geluk Lesley-Ann Poppe .Je ziet er zeer lief uit
 1. GEZIEN? ‘Assisen’: “Alle macht aan de tv-kijker geven? Zelden een goed idee”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘Assisen’: “Alle macht aan de tv-kijker geven? Zelden een goed idee”

  Uniek in de wereld is ‘Assisen’ niet - ook in een aflevering van de bejubelde reeks ‘Black Mirror’ kon het publiek bijvoorbeeld al meebeslissen over het verloop van het plot - maar in het Vlaamse tv-landschap is de nieuwste Play4-fictieserie wel de eerste in z'n soort. Na zes afleveringen mogen u en ik uitmaken of prima ballerina Eveline Van Laecke (Violet Braeckman) al dan niet haar dansmentor en minnaar vermoord heeft. Maar levert dat originele uitgangspunt ook een baanbrekende tv-reeks op? “Het einde van een assisenzaak bepalen? Alsof het leven al niet genoeg verantwoordelijkheden telt.”
 2. “Onze advocaat heeft ons een klein fortuin gekost”: ‘K2 zoekt K3'tje’ Amy Courtens (27) deelt haar financiële lessen en misstappen
  PREMIUM

  “Onze advocaat heeft ons een klein fortuin gekost”: ‘K2 zoekt K3'tje’ Amy Courtens (27) deelt haar financiële lessen en misstappen

  Ze eindigde tweede bij ‘K2 zoekt K3’, maar Amy Courtens (27) staat vandaag de dag nog steeds in de spotlights. Ze werkt als model en content creator en heeft 92.000 volgers op Instagram. In onze rubriek Centen en percenten gunt ze ons een blik op haar geldzaken en vertelt ze hoe ze financiële stabiliteit nastreeft. “Probeer je auto aan te passen aan je budget, en niet omgekeerd.”
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.