Sean en Allison
Volledig scherm
PREMIUM
Sean en Allison © Dieter Bacquaert

Na tien jaar lief overheerste toch het leed: hoe de zaak-Eveline er te veel aan was voor Sean en Allison

Showbizz"Ik zei altijd: 'Als iemand me bedriegt, is het over.' Ik ben een sterke vrouw." Maandenlang probeerde Allison Scott (31) het bedrog van haar man een plaats te geven, maar nu voegt ze de daad bij het woord. De Amerikaanse trekt de stekker uit haar huwelijk met Sean Dhondt (37). Het relaas van een ontmoeting in Vegas die uitgroeide tot tien jaar lief en leed, tot dat laatste in de vorm van Eveline de bovenhand kreeg.

34 reacties

 • eli bosch

  4 weken geleden
  Voor Alison is het makkelijker hem buiten te bonjouren want er zijn geen kinderen. Die andere twee vrouwen zaten nog met baby's toen hun bedriegers hun kroonjuwelen toonden.
 • DIRK VAN DESSEL

  4 weken geleden
  Natuurlijk dat zo'n gedoe met "Evelyne" wel "bedrog" is, die Allison is er schoon aan ontsnapt, die heeft wat te vieren, champagne !
 • Elle Devee

  4 weken geleden
  En dat ze overschot van gelijk heeft. Dat vertrouwen zou niet meer terugkomen.
 • Rene Philips

  4 weken geleden
  Niet Allison en ik (Sean) hebben beslist maar Allison alleen heeft deze terechte beslissing genomen.
 • Joke T'Joen

  4 weken geleden
  Een gebroken vaas kan gelijmd worden maar je blijft de barsten zien
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 3. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"