Erik Van Looy en Ingrid Parewijck.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Van Looy en Ingrid Parewijck. © Medialaan/rv

Na stukgelopen relatie: Erik Van Looy geeft liefde voor Ingrid Parewijck een nieuwe kans

ShowbizzVragen over z’n privéleven afblokken, Erik Van Looy (59) heeft er zich de laatste jaren in bekwaamd. Het was dan ook verrassend toen hij in de eerste aflevering van ‘De Slimste Mens’ schoorvoetend toegaf niet langer vrijgezel te zijn.  Ondertussen is duidelijk dat Erik samen is met Ingrid Parewijck (42). Of beter, ‘opnieuw samen’, want de twee hebben al een verleden samen. Maak kennis met de dame die woelige jaren beleefde voor ze als model op de kaart werd gezet.

12 reacties

 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Precies nog een knappe griet
 • Frans Van Hoyweghen

  1 jaar geleden
  Als ge het alleen moet doen omdat het een mooie dame is, dan heeft hij de eerste toch niet goed gezien. en voor de tweede keer terug proberen is niet simpel. zolang alles maar privé blijft is het goed.
 • Rudy De Meyer

  1 jaar geleden
  Veel geluk samen. Den Erik ziet er een toffe peer uit :-)
 • Geert Vandevyvere

  1 jaar geleden
  Blij dat we dat nu ook weer weten !
 • Godfried Vanverre

  1 jaar geleden
  Wie geeft hier liefde een tweede kans : hij of zij ?
 1. INTERVIEW. Jelle De Beule en Sylvia Van Driessche zwoeren dat ze nooit zouden samenwerken, en toch: “Zo’n vrouw kan ik nooit krijgen, dacht ik”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Jelle De Beule en Sylvia Van Driessche zwoeren dat ze nooit zouden samenwer­ken, en toch: “Zo’n vrouw kan ik nooit krijgen, dacht ik”

  Ze zijn al 22 jaar een koppel, hebben samen drie kinderen en werken beiden ‘in de media’. Toch is ‘Liefdestips Aan Mezelf’, de webreeks die zondag op het Filmfestival van Oostende in première gaat, de eerste keer dat Jelle De Beule (41) en Sylvia Van Driessche (46) écht samenwerkten. Zij schreef het verhaal, hij vertolkt één van de hoofdrollen. “We hadden nochtans gezworen dat we dit nooit zouden doen.”
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).