Erik Van Looy en Ingrid Parewijck.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Van Looy en Ingrid Parewijck. © Medialaan/rv

Na stukgelopen relatie: Erik Van Looy geeft liefde voor Ingrid Parewijck een nieuwe kans

ShowbizzVragen over z’n privéleven afblokken, Erik Van Looy (59) heeft er zich de laatste jaren in bekwaamd. Het was dan ook verrassend toen hij in de eerste aflevering van ‘De Slimste Mens’ schoorvoetend toegaf niet langer vrijgezel te zijn.  Ondertussen is duidelijk dat Erik samen is met Ingrid Parewijck (42). Of beter, ‘opnieuw samen’, want de twee hebben al een verleden samen. Maak kennis met de dame die woelige jaren beleefde voor ze als model op de kaart werd gezet.

12 reacties

 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Precies nog een knappe griet
 • Frans Van Hoyweghen

  1 maand geleden
  Als ge het alleen moet doen omdat het een mooie dame is, dan heeft hij de eerste toch niet goed gezien. en voor de tweede keer terug proberen is niet simpel. zolang alles maar privé blijft is het goed.
 • Rudy De Meyer

  1 maand geleden
  Veel geluk samen. Den Erik ziet er een toffe peer uit :-)
 • Geert Vandevyvere

  1 maand geleden
  Blij dat we dat nu ook weer weten !
 • Godfried Vanverre

  1 maand geleden
  Wie geeft hier liefde een tweede kans : hij of zij ?
 1. Christophe uit Blind Getrouwd leeft sinds kort met hiv: “Ik heb mij even schuldig gevoeld, maar het is wat het is”
  Play

  Christophe uit Blind Getrouwd leeft sinds kort met hiv: “Ik heb mij even schuldig gevoeld, maar het is wat het is”

  Vandaag is het Wereldaidsdag. In ons land leven naar schatting zo’n 19.000 mensen met de ziekte. Christophe Ramont (40) uit ‘Blind Getrouwd’ vernam vlak voor de zomer dat hij hiv heeft, het virus dat de ziekte kan uitlokken. “Mijn wereld stuikte toen even in elkaar.” Inmiddels heeft Christophe het een plaats kunnen geven, en vandaag komt hij naar buiten met zijn verhaal om te waarschuwen voor de risico’s van onbeschermde seks en om lotgenoten een hart onder de riem te steken. “De eerste maanden na mijn diagnose had ik heel weinig levenslust. Ik moest door dat aanvaardingsproces.” Bekijk hierboven wat hij vanochtend vertelde in de studio’s van Qmusic.
 1. Word jij de nieuwe ‘Lord of the Sales’? Streamz lanceert vacatures in vorm van filmtrailer
  Play

  Word jij de nieuwe ‘Lord of the Sales’? Streamz lanceert vacatures in vorm van filmtrai­ler

  Bedrijven gaan steeds verder om de juiste mensen aan te kunnen trekken. Daarom lanceert Streamz deze week vier opvallende jobaanbiedingen in de vorm van een filmtrailer. “We zijn als streamingdienst geen doordeweeks bedrijf”, meent Peter Vindevogel, CEO van Streamz. “Hoe konden we dat beter in de verf zetten dan met enkele entertainende trailers, op maat gemaakt van de verschillende jobs?” De Vlaamse streamingdienst gaat in vier spotjes op zoek naar een programmacoördinator, een sales manager, een financieel specialist en een marketeer.