BELGAIMAGE
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGAIMAGE

Na Songfestival verovert Måneskin nu ook de hitlijsten: "We halen het niveau van U2 en Metallica. Qua cijfers toch al”

MuziekEen maand na hun overwinning op het Songfestival blijft Måneskin het opvallend goed doen in Europa. Bij ons scoren de Italianen zelfs bij het alternatieve Studio Brussel-publiek. Tijdens hun eerste Europese promoronde komen de kersverse rockgoden ook nog één keer terug op het ‘drugsschandaal’ tijdens de liedjeswedstrijd. “Ik dacht bij mezelf: haters zullen er altijd zijn, wij gaan nu lekker dronken worden.”

16 reacties

 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Komen nog niet aan de hielen vanU2 en Metallica !!
 • Rachel Bonte

  1 maand geleden
  @Nico Lapierre: ik ben een allround muziekliefhebber, dus zowel U2 als Metallica. Maar uw definiëring gaat niet op. U2 scoort nog altijd hoger dan Metallica in de top 25 van hoogst verkochte albums
 • Patrick Verbelen

  1 maand geleden
  Die gaan net als de meeste winnaars van het songfestival in de annalen te verdwijnen, om nooit meer iets van zich te laten horen. Het grote geld, meer bepaald de platen firma's moeten er ook in geloven en Italië is nu niet bepaald het land voor metal of hardrock.
 • Jakke Troost

  1 maand geleden
  Typish voor Metalfans (waartoe ikzelf toebehoor) om alles af te kraken wat maar populair is en dan zagen waarom hun eigen favoriete band amper gedraaid word. Natuurlijk hebben deze jongens nog niet zoveel platen verkocht als Metallica. Ik kan me al een voorstelling maken op welke manier en in welke context dit gezegt geweest is.
 • Jan Depoortere

  1 maand geleden
  StuBru is al behoorlijk lang geen alternatieve zender meer. De enige alternatieve radiozender die Vlaanderen kent, en waar ik weet van heb, is radio Willy. Die bestaat nog niet zo lang en is een digitale zender. Een beetje reclame voor iedereen die graag gitaren hoort, oud en nieuw.