BELGAIMAGE
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGAIMAGE

Na Songfestival verovert Måneskin nu ook de hitlijsten: "We halen het niveau van U2 en Metallica. Qua cijfers toch al”

MuziekEen maand na hun overwinning op het Songfestival blijft Måneskin het opvallend goed doen in Europa. Bij ons scoren de Italianen zelfs bij het alternatieve Studio Brussel-publiek. Tijdens hun eerste Europese promoronde komen de kersverse rockgoden ook nog één keer terug op het ‘drugsschandaal’ tijdens de liedjeswedstrijd. “Ik dacht bij mezelf: haters zullen er altijd zijn, wij gaan nu lekker dronken worden.”

16 reacties

 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Komen nog niet aan de hielen vanU2 en Metallica !!
 • Hilde Janssens

  1 jaar geleden
  @Nico Lapierre: ik ben een allround muziekliefhebber, dus zowel U2 als Metallica. Maar uw definiëring gaat niet op. U2 scoort nog altijd hoger dan Metallica in de top 25 van hoogst verkochte albums
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Die gaan net als de meeste winnaars van het songfestival in de annalen te verdwijnen, om nooit meer iets van zich te laten horen. Het grote geld, meer bepaald de platen firma's moeten er ook in geloven en Italië is nu niet bepaald het land voor metal of hardrock.
 • Jakke Troost

  1 jaar geleden
  Typish voor Metalfans (waartoe ikzelf toebehoor) om alles af te kraken wat maar populair is en dan zagen waarom hun eigen favoriete band amper gedraaid word. Natuurlijk hebben deze jongens nog niet zoveel platen verkocht als Metallica. Ik kan me al een voorstelling maken op welke manier en in welke context dit gezegt geweest is.
 • Jan Depoortere

  1 jaar geleden
  StuBru is al behoorlijk lang geen alternatieve zender meer. De enige alternatieve radiozender die Vlaanderen kent, en waar ik weet van heb, is radio Willy. Die bestaat nog niet zo lang en is een digitale zender. Een beetje reclame voor iedereen die graag gitaren hoort, oud en nieuw.
 1. Jane Lynch verlaat Broadwayshow ‘Funny Girl’ vroeger dan voorzien: “Het heeft niets met Lea Michele te maken”
  Celebrities

  Jane Lynch verlaat Broadway­show ‘Funny Girl’ vroeger dan voorzien: “Het heeft niets met Lea Michele te maken”

  Vorige maand liet ‘Glee’-actrice Lea Michele (35) op Instagram weten dat ze Beanie Feldstein vervangt als Fanny Brice in de Broadwayshow ‘Funny Girl’. Al snel volgde daarop het nieuws dat haar ‘Glee’-collega Jane Lynch (62) uit de show zou stappen. Toeval of niet? Ze maakte de reden van haar vertrek nu zelf bekend. “Ik vertrek op vakantie. Er is geen drama", klinkt het.
 2. Na beschuldigingen van corruptie, seksisme en gebrek aan diversiteit: Golden Globes keren mogelijk terug naar het scherm
  Film

  Na beschuldi­gin­gen van corruptie, seksisme en gebrek aan diversi­teit: Golden Globes keren mogelijk terug naar het scherm

  De uitreiking van de Golden Globe Awards, één van belangrijkste film- en televisieprijzen, werd dit jaar niet uitgezonden. Zender NBC keerde de prijsuitreiking de rug toe, na beschuldigingen van corruptie, seksisme en een schrijnend gebrek aan diversiteit binnen de Hollywood Foreign Press Association, de organisatie die de genomineerden en winnaars van de prijsuitreiking kiest. Maar volgend jaar zouden de Golden Globes mogelijk toch terugkeren naar het scherm.
 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  8

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.