Na ruzie in Turkije: Sean Dhondt en vriendin Maithé Rivera dolgelukkig gespot op Pukkelpop

BVAlles lijkt weer koek en ei tussen Sean Dhondt (38) en zijn vriendin Maithé Rivera (23). Tijdens hun vakantie in Turkije leek er een kink in de kabel te zitten toen er beelden op sociale media opdoken waarop duidelijk te zien was dat de twee felle ruzie hadden. Maar die problemen lijken intussen van de baan, want het stel is gelukkig én hand in hand gespot op de festivalweide van Pukkelpop.

 1. KIJK. Met de missen tussen de vissen in de Rode Zee: “Héérlijk!”
  Play
  BV

  KIJK. Met de missen tussen de vissen in de Rode Zee: “Héérlijk!”

  “Oh my god, da’s precies Dory uit ‘Finding Nemo’!” Vol verwondering nemen onze Miss België-finalistes je mee op een duik in de Rode Zee, op zoek naar het kleurrijke koraalrif en de honderden wondermooie visjes. Tussen al dat paraderen en de fotoshoots in het Baron Resort Sharm El Sheikh, waar de 32 dames zich deze week voorbereiden op de verkiezing, mag er af en toe eens wat tijd vrijgemaakt worden voor ontspanning ook. “Héérlijk", klinkt het. “Zelfs al is het water nogal frisjes...”
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.