De Deense koningin Margrethe ontneemt vier kleinkinderen hun prinsentitels.
Volledig scherm
De Deense koningin Margrethe ontneemt vier kleinkinderen hun prinsentitels. © AFP

Na ontnemen van prinsentitels: dochter Deense prins Joachim wordt gepest op school. “Ben jij degene die geen prinses meer is?”

ROYALTYDe situatie in de Deense koninklijke familie is verder aan het exploderen. Na de radicale beslissing van koningin Margrethe (82) om haar vier kleinkinderen hun titel van prinses en prinses af te nemen, wordt de dochter (10) van Deense prins Joachim (53) en prinses Marie (46) gepest op school. Dat liet het koningspaar zelf weten in een interview met Deense krant ‘BT’. “Ze zeggen: ‘Ben jij degene die geen prinses meer is?’”

 1. KIJK. Urenlang paraderen in bikini en fotoshoots in het zwembad: zo stomen Miss België-finalistes zich in Egypte klaar voor de kroon
  Play
  BV

  KIJK. Urenlang paraderen in bikini en fotoshoots in het zwembad: zo stomen Miss Bel­gië-finalistes zich in Egypte klaar voor de kroon

  Om 5 uur ‘s ochtends gaat de wekker in Egypte, maar geen enkele finaliste die tegen haar zin aan de dag begint. Van foto- en videoshoots in het zwembad tot uren in bikini paraderen bij een gevoelstemperatuur van dertig graden: gun uzelf een exclusieve blik achter de schermen op de finalistenreis van Miss België. De 32 dames stomen zich de hele week klaar op de verkiezing in het Baron Resort in Sharm El Sheikh. Op 11 februari 2023 komen we te weten wie van hen de kroon van Chayenne Van Aarle (23) overneemt.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.