Na negen jaar: Rammstein werkt aan nieuwe muziek

RV - Bryan Adams
De Duitse band Rammstein heeft bekend gemaakt dat ze de studio zijn ingedoken om aan een nieuw album te werken. Eindelijk, zou je kunnen zeggen. Want hun vorige album dateert al van negen jaar geleden.

In 2011 bracht de band nog wel een greatest hits-album uit ('Made in Germany'), maar het is al van 2009 geleden dat Rammstein nog eens een nieuw studioalbum uitbracht, 'Liebe Ist Für Alle Da'. Met die plaat toerde de groep, die zichzelf de uitvinder van de 'Tanzmetall' noemt, jarenlang de wereld rond. Ook bij ons waren ze herhaaldelijk op de grootste podia te zien. Daardoor was er blijkbaar weinig tijd om aan nieuw werk te denken. Maar nu is het dus toch eindelijk van dattum. Uitgerekend nu de 'Sonne' er is, hebben ze zich opgesloten in een donkere studio om de fans nieuwe muziek te kunnen serveren. Het resultaat van hun arbeid zou ergens begin volgend jaar te horen moeten zijn.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • hugo de moor

    @Sibren, ik had daar ook iets van vernomen. Maar toch nieuw werk op komst! Laat maar komen zou ik zeggen... !

  • Sibren Nijsten

    En ik die dacht dat ze gingen stoppen