An Lemmens - Eline De Munck
Volledig scherm
An Lemmens - Eline De Munck © VTM/HLN

Na kritiek van Eline De Munck op collectie An Lemmens: “Gelijkaardigheden berusten louter op toeval”

ShowbizzAn Lemmens lanceerde vandaag haar tweede kledingcollectie in samenwerking met LolaLiza. Op Instagram liet de presentatrice al een aantal stuks zien, en één stuk in het bijzonder schoot bij Eline De Munck in het verkeerde keelgat. Zij merkte immers op dat de print van één van de jurken opvallend veel lijkt op een print uit haar collectie in samenwerking met kledingketen Zeb. Volgens LolaLiza zijn de gelijkenissen louter toevallig.

45 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  1 jaar geleden
  Puur toeval, beiden zagen bij de stoffenhandel dezelfde stof en print graag. Exclusieve modemerken willen dat een bepaalde stof en print enkel aan hen wordt verkocht en betalen voor die exclusiviteit. De 3de, 4de enz. rangs merken kopen bij dezelfde groothandels zonder exclusiviteit en dus kan dit gebeuren.
 • Ann Verschueren

  1 jaar geleden
  Sterke vrouwen? in de modemagazines modellen copiëren en er enkele details aan veranderen of toevoegen? dat kan een kind van 8 jaar ook .
 • Ariane Delasorte

  1 jaar geleden
  Udo, die prints worden niet door bv's getekend maar werden door hen geselecteerd. Net zoals de kleedjes, komt uit een catalogus
 • Boze De Wilf

  1 jaar geleden
  Ze zijn allebei goede vrouwen met een sterke smaak, of zoiets ... Allez jongens kan er nog meer kleffe praat uit die PR verantwoordelijke komen?
 • kris deka

  1 jaar geleden
  Gino Denil , ik dacht niet dat je op een model van een jurk een copyright kan nemen. Ik las eens dat er bv daarom op ondergoed in het groot de merken staan bv calvin klein en Björn borg enzo, want het merk mogen ze niet namaken en plaatsen.
 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.