Gert Verhulst
Volledig scherm
Gert Verhulst © Studio 100

Na K3, Plop en Baba Yega: ook Gert Verhulst maakt zijn opwachting op de Rewind Party

ShowbizzNaar aanleiding van het 25-jarige bestaan van Studio 100 kunnen fans van het eerste uur het eerste weekend van december genieten van een uniek optreden van Spring in het Sportpaleis tijdens de Studio 100 Rewind Party. Vandaag maakte Studio 100 bekend dat naast K3, Plop en Baba Yega ook Gert Verhulst er komt optreden. 

0 reacties

 1. Trailer van Bill Cosby-docu belooft nieuwe onthullingen: “Veel mensen waren op de hoogte van z'n daden”
  Play
  TV
  2

  Trailer van Bill Cos­by-do­cu belooft nieuwe onthullin­gen: “Veel mensen waren op de hoogte van z'n daden”

  Op het Amerikaanse Sundance Film Festival gaat deze week een nieuwe docureeks in première over Bill Cosby (84). De eerste trailer toont hoe de serie de opmars, maar ook de ondergang van de acteur in beeld brengt. Cosby is al meermaals beschuldigd van seksueel misbruik. In 2018 werd hij hiervoor veroordeeld tot een gevangenisstraf, maar intussen is de acteur weer op vrije voeten.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.