De prinses en haar partner William Isvy.
Volledig scherm
De prinses en haar partner William Isvy. © Andrew Ferraro

Na jarenlange ‘geheime’ liefde: prinses Maria Laura, dochter van prinses Astrid en Lorenz, gaat trouwen

RoyaltyPrinses Maria Laura (33) gaat binnenkort trouwen. Dat maakt het Koninklijk Paleis bekend. De oudste dochter van prinses Astrid (59) en prins Lorenz (66) stapt in het huwelijksbootje met haar partner William Isvy, een Frans/Britse zakenman. Een opvallende aankondiging, want tot nu was niemand ervan op de hoogte dat Maria Laura een relatie heeft.

16 reacties

 • Filemon Van Herreweghe

  5 maanden geleden
  wens het jonge paar veel geluk in de toekomst ban wel niet voor dat koninklijk gedoe maar ze is een hele knappe en mooie dame spijtig dat het geen belgische jongen is toch proficiat
 • Monique Verschueren

  5 maanden geleden
  En mag dat allemaal zo maar? Moet dat gene prins of iemand van adel zijn en het is zo als ze dan toch ginder wonen dan kunnen ze beter in Londen trouwen, hier zijn ze toch onbekend, en dan draait hier de werkende mens er zeker niet voor op.
 • Lucas Janssen

  5 maanden geleden
  Vergeet niet dat deze prinsen/prinsessen allen moeten gaan werken voor hun kostje. Ze zijn weelde gewend en zijn dan ook verplicht in een 'beter' milieu te trouwen. Het buitenland is dan meestal het beste aangezien ze dan in de 'vergetelheid' geraken van de Belgische pers.
 • Johnny Gesselle

  5 maanden geleden
  als je toch in London gaat wonen, kunt ge dan niet in London blijven om te trouwen ?
 • Johan Billiet

  5 maanden geleden
  Jammer..toch weer een flink aantal zure opmerkingen van de "verdraagzame" Vlaming. Gun toch toch deze 2 jonge mensen hun liefde en hun geluk. Trouwens voor iemand die kan lezen (schijnt ook al moeilijk te zijn): beide zijn professioneel volledig onafhankelijk van de Belgische schatkist. Begrijp ook ergens dat die niet in België (willen) wonen..
 1. Royaltywatcher Thierry Debels neemt onze jonge royals onder de loep: “Het paleis is eigenlijk een kleuterklas”
  PREMIUM
  Royalty

  Royaltywat­cher Thierry Debels neemt onze jonge royals onder de loep: “Het paleis is eigenlijk een kleuter­klas”

  In het nieuwe boek ‘De jonge royals van België’ neemt royaltywatcher en auteur Thierry Debels (52) de kleinkinderen van koning Albert II (87) uitgebreid onder de loep. “Tegenwoordig gaat de meeste aandacht naar kroonprinses Elisabeth, maar in de jaren 90 werd Amedeo prominent naar voren geschoven. Tot hij plots naar de achtergrond verdween”, zegt Thierry. Voor ons zet hij de meest spraakmakende onthullingen uit zijn boek op een rijtje: “De koninklijke familie bestaat uit verschillende clans die elkaar voortdurend bestrijden.”
 2. Belgische royals op kot (deel 2): “Die goede genen hebben ze niet van prinses Astrid”
  PREMIUM
  Royalty

  Belgische royals op kot (deel 2): “Die goede genen hebben ze niet van prinses Astrid”

  Gaat kroonprinses Elisabeth (19) braaf naar elke les, of wil ze ‘meer’ uit haar studententijd halen? Nu ze deze week aan haar opleiding History & Politics in Oxford is begonnen, staan de verwachtingen hooggespannen. Maar hoe brengen haar generatiegenoten binnen de koninklijke familie het er eigenlijk van af op school? Vandaag duiken we in de jongste generatie koningskinderen. “Het is ongelooflijk waar in de wereld de kinderen van Astrid en Lorenz al allemaal op kot zaten.”
 3. Ruben Van Gucht in alle stilte getrouwd met hoogspringster Blanka Vlašić, de twee verwachten een zoontje
  Play
  Showbizz
  11

  Ruben Van Gucht in alle stilte getrouwd met hoogspring­ster Blanka Vlašić, de twee verwachten een zoontje

  Heuglijk nieuws ten huize Ruben Van Gucht (35). Het sportanker is in alle stilte getrouwd met hoogspringster Blanka Vlašić (38), de eeuwige rivale van Tia Hellebaut en meervoudig Olympisch medaillewinnares. De twee gaven elkaar afgelopen maandag het jawoord in Split, het stadje in Kroatië waar Blanka woont. Hun liefde werd meteen ook bezegeld want de twee verwachten samen een eerste kindje.
 4. Bijna 150.000 euro per jaar aan leergeld alleen: zo studeren de kinderen van koning Filip en Mathilde
  PREMIUM
  Royalty

  Bijna 150.000 euro per jaar aan leergeld alleen: zo studeren de kinderen van koning Filip en Mathilde

  Verandering op til voor de kinderen van koning Filip (61) en Mathilde (48). Kroonprinses Elisabeth (19) gaat studeren aan het Lincoln College in het Verenigd Koninkrijk, en ook haar broer Gabriël (18) trekt naar het VK voor een opleiding aan het National Mathematics and Science College. Een dure aangelegenheid voor de meeste gezinnen, maar koning Filip en Mathilde kunnen hun kinderen natuurlijk alle kansen bieden op een mooie toekomst. Dit zijn de studieplannen van de Belgische koningskinderen én de prijskaartjes die eraan vasthangen.