De prinses en haar partner William Isvy.
Volledig scherm
De prinses en haar partner William Isvy. © Andrew Ferraro

Na jarenlange ‘geheime’ liefde: prinses Maria Laura, dochter van prinses Astrid en Lorenz, gaat trouwen

RoyaltyPrinses Maria Laura (33) gaat binnenkort trouwen. Dat maakt het Koninklijk Paleis bekend. De oudste dochter van prinses Astrid (59) en prins Lorenz (66) stapt in het huwelijksbootje met haar partner William Isvy, een Frans/Britse zakenman. Een opvallende aankondiging, want tot nu was niemand ervan op de hoogte dat Maria Laura een relatie heeft.

16 reacties

 • Filemon Van Herreweghe

  1 jaar geleden
  wens het jonge paar veel geluk in de toekomst ban wel niet voor dat koninklijk gedoe maar ze is een hele knappe en mooie dame spijtig dat het geen belgische jongen is toch proficiat
 • Monique Verschueren

  1 jaar geleden
  En mag dat allemaal zo maar? Moet dat gene prins of iemand van adel zijn en het is zo als ze dan toch ginder wonen dan kunnen ze beter in Londen trouwen, hier zijn ze toch onbekend, en dan draait hier de werkende mens er zeker niet voor op.
 • Lucas Janssen

  1 jaar geleden
  Vergeet niet dat deze prinsen/prinsessen allen moeten gaan werken voor hun kostje. Ze zijn weelde gewend en zijn dan ook verplicht in een 'beter' milieu te trouwen. Het buitenland is dan meestal het beste aangezien ze dan in de 'vergetelheid' geraken van de Belgische pers.
 • Johnny Gesselle

  1 jaar geleden
  als je toch in London gaat wonen, kunt ge dan niet in London blijven om te trouwen ?
 • Johan Billiet

  1 jaar geleden
  Jammer..toch weer een flink aantal zure opmerkingen van de "verdraagzame" Vlaming. Gun toch toch deze 2 jonge mensen hun liefde en hun geluk. Trouwens voor iemand die kan lezen (schijnt ook al moeilijk te zijn): beide zijn professioneel volledig onafhankelijk van de Belgische schatkist. Begrijp ook ergens dat die niet in België (willen) wonen..