VTM
Volledig scherm
© VTM

Na jarenlang aandringen gaat ze overstag: Wendy Van Wanten is dé verrassing in 'Het huis’

TVZijn gastenlijstje voor het zevende seizoen van ‘Het huis’ oogde al mooi, maar met enkel Ingeborg was de vrouwelijke inbreng in de docureeks op Eén bijzonder mager. Daar wist reportagemaker Eric Goens echter nog verandering in te brengen, want ter elfder ure wist hij voormalig model en zangeres Wendy Van Wanten (61) te strikken. 

15 reacties

 • Jean Schepens

  3 maanden geleden
  je hebt toch van die mensen die tegen zichzelf moeten beschermd worden ; NONKELJEAN
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Die heb ik nog nooit iets ernstigs horen vertellen.
 • Jonathan Dekeyser

  3 maanden geleden
  Wendy is overstag gegaan omdat ze nu wel genoeg betalen. Een beetje het stof eraf vegen, wat make-up er op en ze is klaar voor het grote scherm. Veel kijkplezier.
 • marc werbrouck

  3 maanden geleden
  Degenen die Netflix e.d. nodig hebben en daar dus willen Oorspronkelijk betalen..Er is genoeg aanbod bij bepaalde zenders hoor. Maar diekomen later op het scherm dan bij Netflix. Een goed voorbeeld is Canvas.
 • roger boons

  3 maanden geleden
  ja , dat hebben we nog nodig , iemand onder het stof vandaan halen , mens toch .
 1. ‘Tien Om Te Zien’ keert terug: heel de zomer lang op de zeedijk van Middelkerke
  Play
  Muziek

  ‘Tien Om Te Zien’ keert terug: heel de zomer lang op de zeedijk van Middelker­ke

  Het was een memorabele avond vorige zomer op de dijk van Middelkerke. De terugkeer van ‘Tien Om Te Zien’ viel als een warm dekentje over Vlaanderen en werd massaal bekeken bij VTM. En voor de vele fans is er nu opnieuw goed nieuws, want de moeder der muziekprogramma’s keert ook in de zomer van 2022 terug. ‘Tien Om Te Zien’ zal deze keer niet één, maar acht weken lang de tenten opslaan op de zeedijk in Middelkerke, met Willy Sommers en Anne De Baetzelier als hosts.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 1. Harry Styles annuleert tournee in Australië en Nieuw-Zeeland, maar komt wél naar ons land
  Muziek

  Harry Styles annuleert tournee in Australië en Nieuw-Zee­land, maar komt wél naar ons land

  Harry Styles (27) heeft noodgedwongen de Australische en Nieuw-Zeelandse optredens van zijn ‘Love on Tour’-wereldtournee moeten annuleren. Wegens de coronamaatregelen en zijn drukke agenda in 2022 ziet het ernaar uit dat fans in Australië en Nieuw-Zeeland de zanger pas in 2023 kunnen bewonderen. Wij hebben meer geluk, want Styles heeft op 7 juli 2022 een bezoekje aan ons land gepland.