Velma uit Scooby-Doo
Volledig scherm
Velma uit Scooby-Doo © Scooby-Doo

Na jaren speculatie: Velma Dinkley uit ‘Scooby-Doo’ komt uit de kast

TVVelma Dinkley is officieel lesbisch. Na jarenlange speculatie over haar seksuele geaardheid, wordt ze in de nieuwste animatiefilm ‘Trick or Treat Scooby-Doo!’ verliefd op een ander vrouwelijk personage, modeontwerpster Coco Diablo.

 1. Zo zag je de Kardashians nog nooit: North West pronkt tijdens Thanksgiving met ‘koninklijke familieportretten’
  Play
  Celebrities

  Zo zag je de Kardas­hians nog nooit: North West pronkt tijdens Thanksgi­ving met ‘koninklij­ke familiepor­tret­ten’

  De Kardashians vierden donderdag Thanksgiving. Dankzij North West (9) krijgen we het opvallende decor én het uitgebreide diner te zien. De dochter van Kim Kardashian (42) en Kanye ‘Ye’ West (45) deelt ook enkele bijzondere fotokaders die de familie aan de muur heeft hangen. We herkennen op de ‘koninklijke portretten’ onder meer Kim, Rob en Khloé Kardashian, North West, Kendall Jenner én zelfs Caitlyn Jenner.
 2. De geldzaken van DJ Licious (38): “Ik heb al weleens een vlucht naar het buitenland op de verkeerde datum geboekt”
  PREMIUM

  De geldzaken van DJ Licious (38): “Ik heb al weleens een vlucht naar het buitenland op de verkeerde datum geboekt”

  De naam Wim Clukers (38) doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, zijn artiestennaam ‘DJ Licious’ ken je ongetwijfeld wél. Afgelopen zomer stond hij maar liefst zes keer op Tomorrowland, hij is maandelijks te horen op Studio Brussel, kan rekenen op meer dan 350.000 maandelijkse luisteraars op Spotify en maakt remixes voor wereldsterren als Bob Sinclar, Kungs, Calum Scott en Mary J. Blige. Kan de Antwerpse dj en producer ook goed met centen om?