“Na hun huwelijk zei Depp: ‘Nu kan ik haar slaan zonder dat iemand wat zegt.’” Voormalige vriend van het koppel getuigt

CelebritiesOp het proces dat Johnny Depp (58) aanspande tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) heeft dinsdagavond onze tijd iO Tillet Wright getuigd, die met beide acteurs bevriend was. 

15 reacties

 • Dante Vandenberghe

  1 maand geleden
  Als iemand die het proces een beetje volgt vind ik het grappig hoe dit alweer een nieuwe beschuldiging is die ook bewezen kan worden. De beelden spreken meer dan genoeg.
 • David Vermeulen

  1 maand geleden
  Heard is enkel op zijn geld uit. Ze heeft al 7 miljoen gekregen bij de scheiding en wilt meer. Als hij haar echt sloeg op de huwelijksnacht, waarom heeft hij een opgezwollen gezicht en zij niets?(foto bewijs) Tevens ze werkte en had hem volgens haar niet nodig. Waarom dan nog jaren erbij blijven? En het is zoooo grappig hoe ze steeds naar de jury kijkt en met haar hoofd knikt terwijl ze antwoord. Duidelijk een rat in het nauw gedreven.
 • hans roeffen

  1 maand geleden
  Duidelijk dat velen van jullie het process niet volgen. Amber heard, gaat dit keihard verliezen.. meineed, diefstal, physiek misbruik, emotioneel misbruik, het stagen van fotos, en allemaal gewoon bewezen. Tegen depp.. ja het is een zatlap en een drugsgebruiker.. Maar 0,0 bewijs van enig misbruik...
 • Feline Noé

  1 maand geleden
  Hahaha en dat moeten we geloven? Depp gaat dit zeggen tegen iemand waar die amper mee bevriend is? "How convenient"
 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  Wouter Van de Walle, ik ben met je mee. Het idoolgedoe doet de mensen in een bepaalde richting denken. Depp is een geweldenaar die denkt dat hij zich alles kan permitteren. En wat betreft de foto's, je kan geen foto's maken als je gewurgd wordt.
 1. Wil Kris Jenner president van de VS worden? Realityster doet mee aan virale TikTok-trend
  Play
  Celebrities
  2

  Wil Kris Jenner president van de VS worden? Reality­ster doet mee aan virale Tik­Tok-trend

  Nee, realityster Kris Jenner wil geen president worden. Al liet ze haar volgers op TikTok dat wel even geloven. De realityster deelde wat leek op een officiële campagne foto met de tekst: “Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk kan aankondigen...” Maar Jenner doet gewoon mee aan een nieuwe TikTok-trend die haar naam draagt. In ‘You just got Krissed’ wordt er fake news verspreid. Daarna volgen beelden van een dansende Kris Jenner. Het blijkt dus om een prank te gaan.