AFP
Volledig scherm
© AFP

Na het vertrek van haar manager: ook advocaat van Britney Spears dient zijn ontslag in

CelebritiesIn het kamp van Britney Spears (39) is de ene na de andere speler het schip aan het verlaten. Op dinsdagochtend raakte al bekend dat de manager van de zangeres, de 57-jarige Larry Rudolph, zijn ontslag had ingediend, maar daar blijft het duidelijk niet bij. Ook haar advocaat Sam Ingham (80) geeft er nu de brui aan.

2 reacties

 • WILLY ZACHEL

  3 maanden geleden
  Een 80 jarige advocaat ! Lijkt mij nu niet de ideale keuze ?
 • Peter Peeters

  3 maanden geleden
  80, hoog tijd dat ze een andere advocaat neemt.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.