Iwan Meussen
Volledig scherm
PREMIUM
© Iwan Meussen

Na haar opname in de psychiatrie is zangeres Trisha onverwacht zwanger: “Mijn eerste gedacht was: oei, wat nu?”

Showbizz“Mijn eerste gedacht was: oei, wat nu?” Dat zegt Trisha’s echtgenoot Kurt (49) deze week in Dag Allemaal nu zij opnieuw een kind verwachten. Maar hij heeft er alle vertrouwen in dat Trisha (37) niet zal hervallen in haar psychische problemen. “Alleen die situatie met Ignace Crombé...”

4 reacties

 • Frans Sels

  3 jaar geleden
  Deze zwangerschap was niet gepland. In de troebele periode waar Trisha eind vorig jaar doorging, is ze wellicht weleens de pil vergeten te nemen.” >>> ja zeg !! zit in de knoop met zichzelf en nu een kind krijgen, wie gaat daar voor zorgen.
 • Marc Van Opstal

  3 jaar geleden
  Wat nu...?! Alsof de zwangerschap uit de lucht is komen vallen, of wat? Mensen worden met het uur weerzinwekkender.
 • alain syx

  3 jaar geleden
  Zal wel lukken. Het is geen schande om professionele hulp in te roepen. Iedereen zou dat moeten durven doen ipv een mens in moeilijkheden te veroordelen. Ik ken haar persoonlijk en wens haar het allerbeste toe. Het is een zeer lieve madam .
 • Anne JACOBS

  3 jaar geleden
  Héél veel sterkte toegewenst! Je bent een sterke vrouw, je komt er wel hoor!
 1. Pukkelpop maakt nieuwe namen én ticketprijzen bekend: ook in schijven betalen is nu mogelijk
  MUZIEK

  Pukkelpop maakt nieuwe namen én ticketprij­zen bekend: ook in schijven betalen is nu mogelijk

  De affiche van Pukkelpop krijgt steeds meer vorm. Op woensdag kondigde de organisatie maar liefst elf nieuwe namen aan. Onder meer Joost, Years & Years en Yungblud komen naar het festival. Vanaf woensdag 15 februari kunnen de fans tickets voor de volgende editie kopen en die zijn zoals verwacht iets duurder. Daarom biedt het populaire festival ook een betaling in drie beurten aan, zonder extra kosten.
 2. Axl Peleman (52) en Bart De Wever (52) vertellen waarom ze geen alcohol meer drinken: wat is de impact daarvan op je lichaam?
  PREMIUM

  Axl Peleman (52) en Bart De Wever (52) vertellen waarom ze geen alcohol meer drinken: wat is de impact daarvan op je lichaam?

  Van Dry January tot Tournée Minérale: een maand lang geen alcohol drinken wordt elk jaar opnieuw aangemoedigd. Voor Axl Peleman en Bart De Wever is daarentegen élke maand een alcoholvrije. Ze vertellen over hun beslissing om te stoppen met alcohol en welke veranderingen dat voor hen heeft meegebracht. Professor huisartsgeneeskunde Bert Aertgeerts legt ook uit wat langdurig drinken met je doet: “In het slechtste geval krijg je schade aan de hersenen die leidt tot geheugenstoornissen.”
 1. Geen ‘Kastaar’ voor de cast van ‘Familie’, maar Kürt Rogiers nu wel vereeuwigd in Hasselt met ster op Walk of Fame
  Play
  Showbits
  1

  Geen Kastaar voor de cast van ‘Familie’, maar Kürt Rogiers nu wel vereeuwigd in Hasselt met ster op Walk of Fame

  Het was een bijzondere woensdag voor acteur en presentator Kürt Rogiers, want hij heeft nu zijn eigen ster op de Hasseltse Walk of Fame. Die kreeg hij voor de deur van de Trixxo Arena, naar aanleiding van het 16de Schlagerfestival. Rogiers presenteert namelijk dit jaar voor het 7de jaar op een rij het grootste Schlager-event van Vlaanderen. Het event gaat dit jaar door op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart met optredens van onder meer Laura Lynn, Luc Steeno, De Romeo’s, Lisa del Bo, Christoff en Willy Sommers.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 3. Na zorgwekkend gedrag op tour: fans maken zich zorgen om rapper Post Malone
  Play
  Celebrities

  Na zorgwek­kend gedrag op tour: fans maken zich zorgen om rapper Post Malone

  Het is niet de eerste keer dat Post Malone (27) opvallend gedrag vertoont tijdens een optreden, maar nu trekken fans aan de alarmbel. De rapper is namelijk ook fel vermagerd en op sociale media speculeren fans er nu op los. Zo wordt hij beschuldigd van cocaïnegebruik en denken anderen dat hij aan angststoornissen lijdt. Post Malones vader stelt iedereen gerust: “Hij is nog nooit zo gezond geweest! Mentaal én fysiek.” Ook verduidelijkt hij dat de zanger enkele kilo’s was aangekomen voor een filmrol, die zou hij er nu op een gezonde manier hebben afgesport.