Exclusief voor abonnees

Na haar opname in de psychiatrie is zangeres Trisha onverwacht zwanger: “Mijn eerste gedacht was: oei, wat nu?”

Iwan Meussen
“Mijn eerste gedacht was: oei, wat nu?” Dat zegt Trisha’s echtgenoot Kurt (49) deze week in Dag Allemaal nu zij opnieuw een kind verwachten. Maar hij heeft er alle vertrouwen in dat Trisha (37) niet zal hervallen in haar psychische problemen. “Alleen die situatie met Ignace Crombé...”

Heel verrassend nieuws, waar Trisha mee uitpakt. Amper enkele maanden geleden getuigde de zangeres in Dag Allemaal over de donkere periode waar ze doorging. “Een zware burn-out”, klonk het, met enkele opnamen in de psychiatrie tot gevolg. Die burn-out werd veroorzaakt door financiële zorgen en ook door de zorg voor haar tweeling Marie-Lore en Marie-Lynn (3,5) die haar soms te veel werd. Maar kijk: begin oktober breidt het gezin nog eens uit. “Ik begrijp dat dit vragen oproept”, zegt Kurt. “Deze zwangerschap was niet gepland. In de troebele periode waar Trisha eind vorig jaar doorging, is ze wellicht weleens de pil vergeten te nemen.”

Je hebt 20% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Francois staen

  Deze zwangerschap was niet gepland. In de troebele periode waar Trisha eind vorig jaar doorging, is ze wellicht weleens de pil vergeten te nemen.” >>> ja zeg !! zit in de knoop met zichzelf en nu een kind krijgen, wie gaat daar voor zorgen.

 • Marc Van Opstal

  Wat nu...?! Alsof de zwangerschap uit de lucht is komen vallen, of wat? Mensen worden met het uur weerzinwekkender.

 • alain syx

  Zal wel lukken. Het is geen schande om professionele hulp in te roepen. Iedereen zou dat moeten durven doen ipv een mens in moeilijkheden te veroordelen. Ik ken haar persoonlijk en wens haar het allerbeste toe. Het is een zeer lieve madam .

 • Anne Jacobs

  Héél veel sterkte toegewenst! Je bent een sterke vrouw, je komt er wel hoor!