Instagram
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram

Na een turbulente romance van zes maanden: André Hazes zet Sarah aan de deur

ShowbizzZes turbulente maanden. Zo lang mocht Sarah van Soelen zich de nieuwe vriendin van André Hazes noemen. De vrouw voor wie hij zijn grote liefde Monique Westenberg aan de kant schoof, is inmiddels zélf aan de deur gezet door de zanger, die momenteel vecht tegen een burn-out. Opmerkelijk: dinsdag maakte een zichtbaar vermagerde Dré wel z’n rentree op Instagram, met een foto gepost door... Monique.

58 reacties

 • Vanessa Huysmans

  4 weken geleden
  Borderline relaties ...een soap tegenwoordig.
 • erik hagelstein

  1 maand geleden
  Al deze reacties van het mannelijke geslacht tonen duidelijk jaloezie tegenover Hazes. Ik krijg de indruk als ik dit lees, dat ze best wel in zijn plaats willen zijn.... Junior is nu eenmaal beroemd, mede door zijn vader, en dan wordt je priveleven nogal uitgeschreven in de media, dat hoort er nu eenmaal bij.
 • nicole vandeghinste

  1 maand geleden
  Ze komen en gaan glorietijd voor Monique, ze staat altijd stand by, neemt hem steeds terug, kan hem niet missen. Ze moet en zal hem hebben. Die heeft ook weinig zelfrespect, hoe kun je zich zo laten behandelen. Zoek 'n deftige man, laat die kleine in zijn speeltuin blijven. Ik beklaag Rachel, terug Monique. De ouwe Andre was daar 'n deftige vent bij vergeleken.
 • henk hartog

  1 maand geleden
  Ach, hij houd van een losbandig leven. Ik als Amsterdammer ken hem wel aardig goed. De volgende staat al klaar.. Hij is nog jong, weet nog heel weinig van het leven af... Zijn benieuwd toch?
 • bruno draulans

  1 maand geleden
  Jongen, keer uzelf eens bijeen en wordt eens volwassen.