Instagram
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram

Na een turbulente romance van zes maanden: André Hazes zet Sarah aan de deur

ShowbizzZes turbulente maanden. Zo lang mocht Sarah van Soelen zich de nieuwe vriendin van André Hazes noemen. De vrouw voor wie hij zijn grote liefde Monique Westenberg aan de kant schoof, is inmiddels zélf aan de deur gezet door de zanger, die momenteel vecht tegen een burn-out. Opmerkelijk: dinsdag maakte een zichtbaar vermagerde Dré wel z’n rentree op Instagram, met een foto gepost door... Monique.

58 reacties

 • Vanessa Huysmans

  1 jaar geleden
  Borderline relaties ...een soap tegenwoordig.
 • erik hagelstein

  1 jaar geleden
  Al deze reacties van het mannelijke geslacht tonen duidelijk jaloezie tegenover Hazes. Ik krijg de indruk als ik dit lees, dat ze best wel in zijn plaats willen zijn.... Junior is nu eenmaal beroemd, mede door zijn vader, en dan wordt je priveleven nogal uitgeschreven in de media, dat hoort er nu eenmaal bij.
 • nicole vandeghinste

  1 jaar geleden
  Ze komen en gaan glorietijd voor Monique, ze staat altijd stand by, neemt hem steeds terug, kan hem niet missen. Ze moet en zal hem hebben. Die heeft ook weinig zelfrespect, hoe kun je zich zo laten behandelen. Zoek 'n deftige man, laat die kleine in zijn speeltuin blijven. Ik beklaag Rachel, terug Monique. De ouwe Andre was daar 'n deftige vent bij vergeleken.
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Ach, hij houd van een losbandig leven. Ik als Amsterdammer ken hem wel aardig goed. De volgende staat al klaar.. Hij is nog jong, weet nog heel weinig van het leven af... Zijn benieuwd toch?
 • bruno draulans

  1 jaar geleden
  Jongen, keer uzelf eens bijeen en wordt eens volwassen.
 1. Kate Middleton lanceert kortfilm over mentaal welzijn: “Het gaat niet alleen over onze kinderen, maar ook over onze toekomst”
  ROYALTY

  Kate Middleton lanceert kortfilm over mentaal welzijn: “Het gaat niet alleen over onze kinderen, maar ook over onze toekomst”

  Kate Middleton (41) heeft vrijdag een kortfilm uitgebracht. Daarin spreekt de prinses van Wales met ‘Capital FM’-dj Roman Kemp (30) over het belang van mentaal welzijn en haar nieuwe campagne ‘Shaping Us’, die awareness moet creëren rond het belang van de eerste levensjaren van een kind. “Het is belangrijk dat kinderen de juiste emotionele steun om zich heen hebben", verklaart Middleton.
 2. RECENSIE. ‘War Junkies’: “Grappa, seks en af en toe een feestje. Ook dat kan (en mag) oorlogsjournalistiek zijn”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘War Junkies’: “Grappa, seks en af en toe een feestje. Ook dat kan (en mag) oorlogs­jour­na­lis­tiek zijn”

  De voorbije tien jaar werden wereldwijd meer dan duizend oorlogsjournalisten vermoord. In de Streamz Original ‘War Junkies’ kunnen zeven verslaggevers van eigen bodem hun oorlogsverhalen gelukkig zelf nog navertellen. Ze praten met een lach en een krop over de opofferingen, de tragedies, de vriendschappen, maar ook over de romances die sommigen onder hen in deze uitzichtloze brandhaarden beleven. “Luide knallen, trillende ruiten, dan wil je dat er iemand naast je ligt”, klinkt het als in een stationsroman. Of u ooit nog op dezelfde manier naar een oorlogsreporter zult kunnen kijken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 3. KIJK. Het eerste optreden uit ‘The Masked Singer’: Champignon zorgt meteen voor verwarring bij speurders
  Play
  TV

  KIJK. Het eerste optreden uit ‘The Masked Singer’: Champignon zorgt meteen voor verwarring bij speurders

  Het raden kan nu écht beginnen bij ‘The Masked Singer’. Dit is het eerste optreden van Champignon. Het figuurtje zorgt meteen voor een vrolijke sfeer en brengt ook wat verwarring bij de speurders. “Is het een man of een vrouw?”, vragen Andy Peelman en co. zich af. Champignon brengt het dansbare nummer ‘Iko Iko’ van Justin Wellington, maar dansen lijkt toch niet evident in dat pak.