EPA
Volledig scherm
© EPA

Na een spectaculaire auditie: ‘In The Heights’-actrice Leslie Grace is de nieuwe Batgirl

FilmLeslie Grace (26) mag zichzelf de nieuwe Batgirl noemen. Volgens de Amerikaanse website Deadline waren er nog verschillende andere actrices in de running voor de rol, maar uiteindelijk was het de spectaculaire auditie van de ‘In The Heights’-actrice die de doorslag gaf.

 1. REALITYCHECK. Alles wat je nog moet weten over de ‘Love Island’-deelnemers: “Meermaals gevraagd of ik naar huis kon”
  Showbizz

  REALITY­CHECK. Alles wat je nog moet weten over de ‘Love Is­land’-deelnemers: “Meermaals gevraagd of ik naar huis kon”

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
 2. Festivalorganisatoren zoeken tot op het laatst naar helpers: de voetbalploeg die komt tappen is niet overal nog een zekerheid
  PREMIUM
  Muziek

  Festivalor­ga­ni­sa­to­ren zoeken tot op het laatst naar helpers: de voetbal­ploeg die komt tappen is niet overal nog een zekerheid

  Geen festivalzomer zonder duizenden vrijwilligers. Alleen zijn die post-corona ook moeilijker te vinden. Vele organisatoren zonder werkvolk zitten met de handen in het haar en in Dranouter dreigde men door een tekort zelfs even minder tickets te moeten verkopen. “Het vraagt tijd om alles opnieuw op te starten”, klinkt het in ‘De Morgen’. Wat is er precies aan de hand? En wat vinden de vrijwilligers er zelf van? “We kunnen niet zomaar elke last minute vraag aannemen.”