Na drugsarrestatie: Sean Penn wil zijn zoon opnieuw naar rehab sturen

EPA
Hopper, de zoon van Sean Penn, werd gearresteerd wegens drugsbezit. De acteur zelf kent geen genade. Hij wil dat zijn zoon verplicht naar een afkickcentrum wordt gestuurd.

Sean zegt dat hij geen advocaten zal inschakelen om zijn zoon te helpen. Hij hoopt dat de rechter zal beslissen dat Hopper verplicht wordt opgenomen in een rehab. "Hij wil het beste voor Hopper", zegt een woordvoerder van de ster. "Drugs zijn dat niet. Hij wil dat dit spul definitief uit het leven van zijn zoon verdwijnt. Als dit alleen op de moeilijke manier kan, via een streng afkickprogramma, dan moet dit maar." Hopper is de zoon uit Seans stukgelopen huwelijk met Robin Wright. In het verleden kende hij al problemen met marihuana en cocaïne en kickte hij al eens af van een verslaving. Deze keer was hij ook in het bezit van amfetamines en paddo's. 

Hopper werd gearresteerd in Nebraska. Hij was in het bezig van verschillende verboden middelen.
AP Hopper werd gearresteerd in Nebraska. Hij was in het bezig van verschillende verboden middelen.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tommy de Bruijn

    Hij vond het nog wel zo cool om zijn docu over El Chapo uit te brengen... Nu beleef je zelf wat drugs teweeg brengen..,

  • Laura DeBacker

    Marc, de rechtbank kan dit wel hoor.

  • Marc Spandel

    Ik vraag me af of Sean Penn wel begrijpt dat zijn zoon al lààààng meerderjarig is. Hij kan wel 'willen' dat zijn zoon een zwaar afkick- programma gaat volgen, maar hij kan zijn zoon hiertoe niet 'verplichten' hoor.